Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Stanke po jazde pod vplyvom alkoholu už pozná rozsudok: TOTO je trest!

Richard Stanke si vypočul rozsudok. Zobraziť galériu (5)
Richard Stanke si vypočul rozsudok. (Zdroj: Topky.sk)

BRATISLAVA - Trest ho neminie. Úspešný slovenský herec Richard Stanke (52), ktorý ešte v máji šoféroval pod vplyvom alkoholu a následne so svojím luxusným autom havaroval v bratislavskej Petržalke, už vie, čo ho nerozvážna jazda bude stáť.

Koncom jari všetkých šokovala správa, podľa ktorej mal Richard Stanke spôsobiť dopravnú nehodu. I keď sa, našťastie, pri incidente nikomu nič nestalo, policajti, ktorí boli k nehode na okraji Petržalky privolaní, mu namerali 0,75 promile. Umelcovi tak muži zákona na mieste zadržali vodičský preukaz. Škandál bol o to väčší, že sympatický herec sa angažuje v politických iniciatívach a vyzýva ľudí k slušnému správaniu.

Výročie vraždy investigatívneho novinára
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Topky/Vlado Anjel)

Nečudo, že hercovi najprv do reči veľmi nebolo. „Nehnevajte sa, no nebudem sa k tomu vôbec vyjadrovať,“ vyjadril sa krátko po nehode pre Topky Stanke.


Richard Stanke prvýkrát otvorene o alkohole za volantom: TOTO sa stalo a... Trest si zaslúžim!


Polícia po niekoľkotýždňovom vyšetrovaní dospela k záveru a herec tak pozná svoj trest. Okrem 6-tisícovej škody, ktorú si na vozidle spôsobil, ho neminie pokuta, ale ani dočasný zákaz. „Príslušný správny orgán uložil vodičovi pokutu vo výške 700,- Eur a zákaz činnosti viesť motorové vozidlá na dobu 8 mesiacov," potvrdila nám hovorkyňa krajského policajného zboru v Bratislave, Veronika Slamková.

Stanke po jazde pod
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Vlado Anjel)

Richard Stanke sa tak so svojím autom musí na čas rozlúčiť a dopravu do práce či na stretnutia riešiť inak. Svoj čin však oľutoval a v budúcnosti si snáď dá na podobné prešľapy pozor.

Viac o téme: Richard Stanke
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu