Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

FOTO Slovenská speváčka pár týždňov po pôrode: Intímny záber s bábätkom!

Suzie Hroncová Zobraziť galériu (6)
Suzie Hroncová (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Už takmer dva mesiace sa sympatická a usmievavá speváčka Suzie Hroncová (31) teší zo svojho rozkošného synčeka Riška, ktorého má s partnerom Richardom Bucanom. Len pár týždňov po pôrode sa brunetka pochválila intímnym záberom s maličkým.

Suzie Hroncová je doslova veselá kopa a jej úsmev je nákazlivý. Ešte väčšmi sa rozšíril, keď na svet priviedla synčeka. Pár týždňov po tom, ako sa dala dokopy s otcom jej drobčeka Richarda, otehotnela. Oslávili prvé výročie a niečo vyše mesiaca po ňom sa stali šťastnými rodičmi.

Suzie Hroncová s priateľom Richardom sa tešia z drobčeka už takmer dva mesiace.
Zobraziť galériu (6)
Suzie Hroncová s priateľom Richardom sa tešia z drobčeka už takmer dva mesiace.  (Zdroj: Instagram S.H.)

Pôrod však brunetka nemala úplne jednoduchý. Pri príchode chlapčiatka na svet sa vyskytli komplikácie a malý Riško putoval zo súkromného sanatória na Kramáre na JIS-ku. „Sme nesmierne šťastní a vďační, že ste nám po neúspešnom pôrode v sanatóriu dali na Kramároch takto krásne naše bábätko do poriadku. Budeme na vás každý deň myslieť," vyjadrila sa pár dní po pôrode čerstvá mamička na sociálnej sieti.

Drobček prišiel na svet 6. júna a ako napísala samotná speváčka, je to ich malý zázrak. A robí im radosť každý jeden deň. Rastie ako z vody a vyzerá ako spokojné dieťatko. Bodaj by nie, keď ho kŕmi mamina. A práve takýmto intímnym záberom počas dojčenia sa Suzie pochválila na Instagrame. Slová neboli potrebné a daný moment vystihla len srdiečkom.

Suzie Hroncová sa pochválila intímnym záberom so synčekom Riškom.
Zobraziť galériu (6)
Suzie Hroncová sa pochválila intímnym záberom so synčekom Riškom.  (Zdroj: Instagram S.H.)

Viac o téme: Suzie Hroncová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu