Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Ďurovčíkova manželka dva týždne po svadbe: Zásadná ZMENA v živote

Ján Ďurovčík a Barbora Hlinková sa stali manželmi. Zobraziť galériu (4)
Ján Ďurovčík a Barbora Hlinková sa stali manželmi. (Zdroj: Dominik Stehnáč)

BRATISLAVA - A je to tu! Pred takmer tromi týždňami sme našich čitateľov informovali o tom, že Ján Ďurovčík (48) si presne rok po zásnubách vzal za manželku svoju partnerku Barboru Hlinkovú. Hoci dvojica svadbu plánovala udržať v tajnosti, informácia o ich veľkom dni sa napokon prevalila. No a teraz prišla na rad ďalšia zásadná zmena!

Barbora a Ján si povedali svoje áno 24. júna v kostole v Halíči o 16:00. Svadba sa konala v netypický deň – pondelok. Dôvody mali hneď dva. Jedným z nich boli meniny jedného z našich najuznávanejších choreografov a režisérov, ten druhý zasa skutočnosť, že išlo o termín presne rok po zásnubách. Po obrade sa novomanželia i svadobčania presunuli do romantického halíčskeho zámočku, kde sa spoločne zabávali  až do rána bieleho.

Tesne po oficiálnych fotografiách nevesta vyšla von aj so súkromnými zábermi z rozlúčky so slobodou, ktorú absolvovala v spoločnosti svojich najbližších priateľov. Zábery zverejnila na svojom profile na Instagrame, ktorý je najnovšie pozmenený. Herečku už totiž pod jej dievčenským menom na tejto sociálnej sieti nenájdete. Priezvisko Hlinková definitívne zmizlo a najnovšie sa už Barbora prezentuje ako Ďurovčíková.  

Na Barborinom profile už oficiálne svieti priezvisko Ďurovčíková.
Zobraziť galériu (4)
Na Barborinom profile už oficiálne svieti priezvisko Ďurovčíková.  (Zdroj: Instagram B.D.)

Barbora Ďurovčíková a Ján Ďurovčík sú svoji už takmer tri týždne.
Zobraziť galériu (4)
Barbora Ďurovčíková a Ján Ďurovčík sú svoji už takmer tri týždne.  (Zdroj: Archív J.Ď. / Dominik Stehnáč)

Ide o naozaj sympatický krok, keďže v dnešnej dobe je pomerne moderné ponechať si obe priezviská, prípadne sa na to manželove úplne „vykašľať“ a nechať si pôvodné dievčenské. Usmievavá brunetka však ani jednu z týchto možností nezvolila, zostala verná tradíciám, a tak sa aktuálne už môže pochváliť novým priezviskom, ktoré prebrala od svojej polovičky.

Viac o téme: Ján ĎurovčíkBarbora Hlinková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu