Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Bývalý priateľ Celeste Buckingham na operácii: Ruka ako z mäsiarstva... Čo sa mu, preboha, stalo?!

Bývalý priateľ Celeste Buckingham na operácii! Zobraziť galériu (4)
Bývalý priateľ Celeste Buckingham na operácii! (Zdroj: Ján Zemiar,)

BRATISLAVA - Fúha, tak toto naozaj vyzerá ako z hororu! Pred niekoľkými dňami Aleš Mlátilík prekvapil, keď na svojom instagramovom profile zverejnil zábery z nemocnice. Musel totiž podstúpiť operáciu ruky, no v nemocnici ešte bude musieť pobudnúť a čaká ho ďalší zákrok... Toto ale vôbec nie je príjemný pohľad!

Aleš si však zo zákroku ťažkú hlavu nerobí. Aj keď jeho krvavá ruka vyzerala ako po vyčíňaní mäsiara, nejde o žiadny dramatický problém. Zrejme aj preto pridal k fotkám niekoľko vtipných smajlíkov a situáciu vzal úplne s nadhľadom. Zaujímalo nás, čo sa vlastne stalo a aká zdravotná komplikácia ho priviedla až na operačný stôl.

„Nič to nebolo, bol to plánovaný zákrok. Mal som plnú ruku tukových nádorov, tak mi ich odobrali a pre istotu poslali aj na histológiu. Ruka mi snáď zostane,” prezradil nám riaditeľ najúspešnejšieho zľavového portálu na Slovensku. Pokoj však ešte úplne nemá, lekárov bude musieť navštíviť opäť.

Alešova ruka na fotografii síce vyzerala celkom strašidelne, o nič vážne však, našťastie, nešlo.
Zobraziť galériu (4)
Alešova ruka na fotografii síce vyzerala celkom strašidelne, o nič vážne však, našťastie, nešlo.  (Zdroj: Instagram A.M.)

Operáciu tej druhej ruky má Aleš Mlátilík ešte len pred sebou.
Zobraziť galériu (4)
Operáciu tej druhej ruky má Aleš Mlátilík ešte len pred sebou.  (Zdroj: Instagram A.M.)

Operáciu jednej ruky síce už má za sebou, rovnaké problémy ho však potrápili aj na tej druhej. „Ešte ma čaká aj pravačka,” povedal nám. Keď sme sa však spýtali, z čoho vlastne niečo takéto môže vzniknúť, netušil to ani on sám. Isté je, že nejde o žiadnu extrémne vážnu situáciu a tukové nádory v tele sú pomerne bežnou záležitosťou. A vždy omnoho neškodnejšou, než tie zhubné. Alešovi, samozrejme, prajeme skoré uzdravenie! 

Viac o téme: Aleš Mlátilík
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu