Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Petra Vlhová ukázala frajera: TOHTO fešáka zbalila!

Petra Vlhová odokryla kúsok zo svojho súkromia. Zobraziť galériu (7)
Petra Vlhová odokryla kúsok zo svojho súkromia. (Zdroj: Instagram PV)

LIPTOVSKÝ MIKULÁŠ - Dočkali sme sa! O tom, že v živote Petry Vlhovej (24) je nejaký muž, sa šuškalo už nejaký ten čas. Naša najúspešnejšia lyžiarka však doposiaľ zaryto mlčala. Tomu je ale teraz koniec. Petra sa frajerom pochválila na sociálnej sieti. A je to poriadny fešák!

Petra Vlhová prelomila mlčanie a na svoj Instagram zavesila fotografiu, na ktorej však nie je sama. Na zábere je tiež sympatický mladý muž, na ktorom má športovkyňa nedbalo vyložené nohy. K fotografii Petra priložila srdiečko a jednoduchý komentár „Nič viac...". Zo záberu je vidieť, že dvojica má k sebe naozaj blízko. A to nielen v súkromí, ale aj v športe.

Petra Vlhová ukázala frajera:
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: Instagram P.V.)

Podľa všetkého je totiž Petriným vyvoleným športový tréner a cestovateľ Michal Kyselica. Ten sám nie je vo svete šoubiznisu úplne neznámy. Na Instagrame má veľmi slušnú základňu fanúšikov. A niet sa čo čudovať. V minulosti totiž trénoval napríklad rapera Patrika Rytmusa Vrbovského (42) a spolupracoval aj s jedným z našich najlepších futbalistov Martinom Škrtelom.

Petra Vlhová ukázala frajera:
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: Instagram M.K.)

Vyzerá to, že Petra si počas leta užíva okrem oddychu aj príjemné chvíle. Či vzťah so sexi športovcom časom potvrdí aj oficiálne, uvidíme.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu