Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Prekvapivé odhalenie o vlasoch Barbory Švidraňovej: Veď tie nie sú jej!

Barbora Švidraňová Zobraziť galériu (8)
Barbora Švidraňová (Zdroj: Instagram B.Š.)

BRATISLAVA - Herečka a speváčka Barbora Švidraňová (31) je šťastnou mamou malého Gabriela (1). Napriek tomu, že chlapček je ešte malinký, Basie sa stíha venovať aj svojej kariére a s malým jej pomáhajú rodičia. Rodáčka zo Slovenska nedávno prekvapila poriadnou zmenou vlasov, ktoré však nie sú jej!

Väčšina ľudí vníma Barboru Švidraňovú skôr ako herečku než speváčku, a hoci už je nejaký ten piatok brunetka, stále si ju ľudia fixujú ako ryšavku. Aj napriek tomu, dokázala poriadne prekvapiť svojou ohnivou hrivou do všetkých strán, ktorú mala zrazu na hlave.

Barbora Švidraňová mala vo videoklipe veľmi realistickú parochňu.
Zobraziť galériu (8)
Barbora Švidraňová mala vo videoklipe veľmi realistickú parochňu.  (Zdroj: Marco Procházka)

Za všetkým je však jej hudobná novinka „Tu a teraz", ktorú stihla nahrať aj popri svojom malom synčekovi a vypustila do sveta už aj videoklip. I keď vyzerajú vlasy skutočne realisticky, nakrepované vlasy farby zapadajúceho slnka boli len veľmi dobre prepracovaná parochňa. Dokonca natoľko, že ju nepoznal ani jej synček.

„Sranda je, že ma na fotkách, ani na videu nespoznal. Odkedy sa narodil, som také ohnivé vlasy nemala. Asi to bude tým bláznivým stylingom a profesionálnej parochni až z Londýna,“ smeje sa mama malého Gabriela, ktorého počas nakrúcania pestovali jej rodičia v Žiline.

O malého Gabriela sa počas nakrúcania starali Bašini rodičia.
Zobraziť galériu (8)
O malého Gabriela sa počas nakrúcania starali Bašini rodičia.  (Zdroj: Instagram B.Š.)

Barbora prezradila aj to, že parochňu vyrábali v zahraničí. „Je špeciálne vyrobená tak, že predná línia vlasov vyzerá ako naozajstná pokožka s korienkami. Nemá žiadne spoje ani hrubé švy. Bohužiaľ si zatiaľ nemôžem dovoliť si vlasy naspäť odfarbiť na ryšavo kvôli novému pripravovanému seriálu, ktorý čoskoro začnem točiť, takže som zvolila takúto možnosť, aby som trochu odlíšila môj herecký a spevácky vizuál,“ prezradila nám Barbora.

V zahraničí je takýto postup celkom bežný, že speváčky menia vo videoklipoch a na vystúpeniach svoju vizáž. Nikto si nevšimol, že ide o parochňu a každý si myslel, že sa skutočne odfarbila. „Teším sa, že vyzerala tak realisticky a ľudia si mysleli, že sú to moje vlasy. Bodaj by boli!“ hovorí s úsmevom speváčka.

Okrem nádhernej štice, ktorú mala Barbora možnosť mať na hlave, si splnila aj jeden zo svojich snov a vo videoklipe sa vozila na cadillacu. Keďže však tieto autá majú sedadlá napevno, musela si dať za chrbát vrecko s pieskom inak by nedosiahla na pedále. „Mala som teda obrovský rešpekt šoférovať ho, hlavne pri cúvaní, keďže má na dĺžku skoro 6 metrov. Ale rýchlo som si zvykla,“ povedala Basie. Natáčanie prebiehalo hladko, zabavili sa a vyhla sa im aj búrka. Tá sa spustila až po poslednej klapke.

Vďaka videoklipu si Barbora Švidraňová splnila sen a šoférovala cadillac.
Zobraziť galériu (8)
Vďaka videoklipu si Barbora Švidraňová splnila sen a šoférovala cadillac.  (Zdroj: Marco Procházka)

Viac o téme: Barbora Švidraňová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu