Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Luxusná párty v centre Bratislavy: Chomisteková v latexe, Drobnej vyliezala podprsenka a... TOP postavička prominentnej maminy!

Riaditeľka Miss Slovensko Karolína Chomisteková, speváčka Emma Drobná, tanečnica Mirka Kosorínová. Zobraziť galériu (26)
Riaditeľka Miss Slovensko Karolína Chomisteková, speváčka Emma Drobná, tanečnica Mirka Kosorínová. (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Známe osobnosti nielen z módneho sveta si to vo štvrtok večer namierili do luxusného podniku v centre Bratislavy. Práve tam totiž internetový portál FEMINITY oslavoval svoje 10. narodeniny. Riaditeľka Miss Slovensko Karolína Chomisteková (25) počas večera pútala pozornosť v sexi latexových nohaviciach, speváčke Emme Drobnej (25) z maxi saka vyliezala podprsenka a tanečnica Mirka Kosorínová (36) predviedla dokonalé krivky.

Uplynulo už 10 rokov odvtedy, čo svetlo sveta po prvýkrát uzrel lifestylový internetový portál FEMINITY.sk. Pri tejto príležitosti sa v centre Bratislavy konala veľká párty, na ktorú prijali pozvanie mnohé známe tváre slovenského šoubiznisu. Medzi nimi nemohla chýbať riaditeľka súťaže krásy Miss Slovensko Karolína Chomisteková. 

Sexi brunetka prišla do spoločnosti nahodená v súlade so zadaným dress codom - black & white. A ako už u nej býva zvykom, aj tentokrát boli všetky oči na nej. Pod sakom totiž skrývala sexi korzet s hlbokým výstrihom, ktorý rafinovane podčiarkla lesklými nohavicami z latexu. K tomu vysoké lodičky a femme fatale je na svete. 

Karolína Chomisteková si obliekla lesklé latexové nohavice a k nemu sexi top s hlbokým výstrihom.
Zobraziť galériu (26)
Karolína Chomisteková si obliekla lesklé latexové nohavice a k nemu sexi top s hlbokým výstrihom.  (Zdroj: Jan Zemiar)

Nie menej pozornosti si vyslúžila aj speváčka Emma Drobná. Tá je známa tým, že je múzou módneho návrhára Fera Mikloška. A práve v outfite od neho sa plavovláska objavila aj na štvrtkovej párty. Šaty pripomínajúce maxi sako si Emma zviazala opaskom s menom návrhára a sexi efekt dotvárala podprsenka, ktorá jej spod neho vykúkala. 

Emma Drobná sa počas večera predviedla v outfite od Fera Mikloška. Spod maxi saka jej vyliezala podprsenka.
Zobraziť galériu (26)
Emma Drobná sa počas večera predviedla v outfite od Fera Mikloška. Spod maxi saka jej vyliezala podprsenka.  (Zdroj: Jan Zemiar)

Dokonalou figúrou počas večera zas pútala bývalá tanečnica známa z markizáckeho Let's Dance Mirka Kosorínová. Dnes 36-ročná mamička sa totiž pýši obdivuhodnou postavou. Roky tvrdej práce na tanečnom parkete sa jej vyplácajú aj po rokoch a dnes sa plavovláska nemusí trápiť žiadnym kilom navyše. Veď pozrite sami!

Bývalá tanečnica Mirka Kosorínová sa aj po tehotenstve môže pochváliť dokonalými krivkami.
Zobraziť galériu (26)
Bývalá tanečnica Mirka Kosorínová sa aj po tehotenstve môže pochváliť dokonalými krivkami.  (Zdroj: Jan Zemiar)

Viac FOTO z párty lifestylového portálu FEMINITY nájdete v galérii»

Viac o téme: Karolína ChomistekováEmma DrobnáMiroslava Kosorínová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu