Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Afterpárty po Miss Slovensko 2019: Nahý Bouček v hermelíne, tehotná 2. vicemiss aj Chomistekovej problémy s rozparkom!

Slovensko má novú kráľovnú krásy. Zobraziť galériu (10)
Slovensko má novú kráľovnú krásy. (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - V sobotu spoznalo Slovensko svoju novú kráľovnú krásy, ktorou sa stala krásna Bratislavčanka Frederika Kurtulíková. Veľkolepým finále však večer neskončil. Po zakončení priameho prenosu sa zábava presunula do komornejších priestorov. Pozrite sa, ako to tam vyzeralo!

Včera sa diváci v Incheba Expo aréne, ale aj tí pri televíznych obrazovkách, stali svedkami korunovania novej Miss Slovensko pre rok 2019. Finálový večer si už po tretíkrát zobral na starosť český moderátor Libor Bouček. Okrem moderovania si v priamom prenose aj zaspieval s finalistkami, dokonca si chcel vyskúšať aj promenádu v plavkách. Zhodil oblek a na pódiu sa objavil zahalený iba v kráľovskom hermelíne. Našťastie išlo len o žart a Bouček už viac neodhalil.

Frederika víťazka Miss 2019

Dominika Grecová Miss

Na spomínané odhalenia si musela dávať počas večera pozor riaditeľka súťaže Karolína Chomisteková. Tej spôsobovala menšie problémy jej večerná róba. Na večer zvolila nádherné šaty od Jany Pištejovej s poriadne vysokým rozparkom. Ten pôsobil veľmi efektne, no Karolína mala sem-tam problém sexi róbu ukočírovať. Hlavne pri chôdzi po schodíkoch boli v pohotovosti nie len ona, ale i okolostojaci hostia. Karolína však trblietavé šaty zvládala s gráciou.

Afterpárty po Miss Slovensko
Zobraziť galériu (10)
 (Zdroj: Ján Zemiar,)

Afterpárty po Miss Slovensko
Zobraziť galériu (10)
 (Zdroj: Ján Zemiar,)

Nielen šatami zaujala aj minuloročná 2. vicemiss Slovensko Jasmina Tatyová. Exotická kráska totiž čaká svoje prvé dieťa a na galavečere sa pochválila guľatým bruškom. Jasmine tehotenstvo akoby ešte pridalo na kráse a v éterických červených šatách doslova žiarila nielen počas korunovania novej vicemiss, ale aj počas celého večera.

Afterpárty po Miss Slovensko
Zobraziť galériu (10)
 (Zdroj: Ján Zemiar,)

Aj ostatní hostia sa na afterparty dobre zabávali. Prvé povinnosti však už čakali na čerstvé víťazky. Nám sa podarilo vyspovedať nielen novú Miss 2019 Frederiku, ale aj Dominiku Grecovú, ktorá včera pomyseľné žezlo kráľovny odovzdala. Rozhovory s nimi si môžete pozrieť vo videách vyššie.

Viac o téme: Karolína ChomistekováLibor BoučekJasmina TatyováDominika GrecováMiss Slovensko 2019Frederika Kurtulíková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu