Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Premena víťazky The Voice: Z káčatka diva... Vyhrala len tesne!

Víťazka šou The Voice Annamária d'Almeida Zobraziť galériu (44)
Víťazka šou The Voice Annamária d'Almeida (Zdroj: TV MARKÍZA)

PRAHA - Sobota večer patrila tým najlepším hlasom Česka a Slovenska. V priamom prenose sa predviedli štyria finalisti, no postaviť sa na pomyselný stupienok víťazov mohol len jeden z nich. Na konci večera rozhodli divácke hlasy a svojím spevom presvedčila ľudí Annamária d'Almeida (28), ktorá len veľmi tesne porazila Jakuba Moulisa (20). Počas prenosu z nej bola doslova diva, čomu predchádzala precízna príprava!

Tretiu sériu speváckej súťaže The Voice Česko Slovensko si už navždy zapamätá Annamária d'Almeida, ktorej sa podarilo v šou zvíťaziť. Sobotný večer bol plný emócií a snahy odspievať vybrané skladby čo najlepšie. Najviac diváci ocenili práve mladú mamičku, ktorej dopriali nielen prvé miesto, ale spolu s ním aj mastnú sumičku 75 000 eur.

Víťazka šou Annamária d´Almeida získala aj šek na 75 000 eur.
Zobraziť galériu (44)
Víťazka šou Annamária d´Almeida získala aj šek na 75 000 eur.  (Zdroj: TV MARKÍZA)

Podarilo sa jej tak poraziť svojich súperov. Jakuba Moulisa, ktorý skončil na striebornej priečke podľa našich informácií naozaj len o pár stoviek hlasov. Ako sme sa dozvedeli zo zákulisia šou, rozdiel medzi prvým a druhým miestom bol naozaj maličký, no šťastie prialo tentoraz viac nežnejšiemu pohlaviu.

Tá počas svojho posledného vystúpenia s koučom Kalim vyzerala doslova ako diva. No tomu predchádzala poriadna premena pred samotným priamym prenosom. Annamáriu si vzali na paškál vizážistky v zákulisí a z nevýrazného tuctového káčatka behom niekoľkých minút vyčarovali žiariacu, pozitívnou energiou nabitú kočku. Počas večera dokonca víťazka vystriedala tri vizáže a outfity, no posledný jej sadol doslova ako uliaty!

Šikovné ruky vizážistiek urobili káčatka doslova divu.
Zobraziť galériu (44)
Šikovné ruky vizážistiek urobili káčatka doslova divu.  (Zdroj: TV MARKÍZA)

Viac o téme: The Voice Česko SlovenskoAnnamária d'Almeida
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu