Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Celebritný žúr v centre Bratislavy: Alkohol tiekol potokom!

Nový koktailový bar v centre Bratislavy vás zaručene prekvapí. Zobraziť galériu (8)
Nový koktailový bar v centre Bratislavy vás zaručene prekvapí. (Zdroj: Ján Zemiar,)

BRATISLAVA - V utorok večer sa v priestoroch hotelu v centre Bratislavy konala prominentná párty pri príležitosti otvárania jedinečného koktailového baru. Na Hviezdoslavovom námestí námestí sa zišlo množstvo prominentných tvárí, ktoré si prišli vychutnať renovovaný podnik a vyskúšali aj nejaké tie lahodné drinky…

Program akcie bol naozaj výnimočný. Kým pri podobných udalostiach sa väčšinou prominenti zídu, aby si poklebetili pri poháriku šampanského, v utorok mali postarané aj o nevídaný zážitok. Akciu otvárala manažérka eventu, modelka Veronika Husárová. Keď priviedla hostí do vynovených priestorov hotelového baru, mnohým doslova spadla sánka. 

Celebritný žúr v centre
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: Jan Zemiar)

Bar je totiž okrem netypického interiéru výnimočný aj svojou ponukou miešaných drinkov. Osobnosti ako Vlado Voštinár, Fero Mikloško, Bruno Ciberej, Jana Mutňanská a mnohí ďalší dostali počas večera možnosť vychutnať si niekoľko miešaných nápojov, ktoré boli pripravované barmanskou špičkou priamo pred ich očami.

Po ochutnávke nasledovala voľná zábava a ak by si niekto pomyslel, že po takejto ochutnávke sa večer zvrhol, bol by na omyle. Prominenti odchádzali vyslovene na „slušákov“, no zato s parádnym zážitkom, aký sa len tak nevidí. Viac sa dozviete už čoskoro prostredníctvom našich videorozhovorov, kde zistíte napríklad aj to, kam zmizla herečka Milena Minichová, aký je obľúbený drink Fera Mikloška či to, kedy sa modelka Jana Mutňanská konečne dostane pod čepiec!

Viac o téme: Veronika Husárová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu