Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Herečka Haasová na klinike krásy: Nechala sa vylepšiť!

Zuzana Haasová Zobraziť galériu (9)
Zuzana Haasová (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Hoci ešte nemá ani štyridsať, dbá o seba a raz za čas sa Zuzana Haasová (38) zverí do rúk odborníkov na estetickú medicínu. I keď patrí medzi usmievavé osoby, ktoré sa snažia užívať si život plnými dúškami, po prekážkach, ktorými si prešla, dostala zabrať aj jej pleť, a tak sa rozhodla nechať sa vylepšiť.

Herecké povolanie si vyžaduje, aby sa o seba či už ženy, alebo aj muži starali. Hoci mejkap zakryje veľa, nie je všemožný. A tak musia raz za čas naše známe tváre z divadla a televízie zveriť svoju vizáž do rúk odborníkov. Rovnako, ako to urobila Zuzana Haasová.

Zuzana Haasová berie život so všetkým, čo k nemu patrí.
Zobraziť galériu (9)
Zuzana Haasová berie život so všetkým, čo k nemu patrí.  (Zdroj: Instagram Z.H. )

Herečka, ktorá sa kedysi pravidelne objavovala na obrazovkách JOJ-ky v dennom seriáli Panelák, zamierila na kliniku estetickej medicíny. Ako sama povedala, starajú sa o ňu už siedmy rok. „Je to to najlepšie rozhodnutie," tvrdí s úsmevom Zuzka.

Čo si však blondínka s neľahkým životným osudom nechala na klinike urobiť? „Po nešťastnom pôrode, rôznych operáciách a neustálymi zmenami hormónov som si po dohovore s pani doktorkou „refreshla“ pleť," prezradila nám Haasová. Svoj zovňajšok vkladá do rúk odborníkov pravidelne. „Keďže pravidelne chodím na oxy, profacial a ozon, moja pleť je čistá a dezinfikovaná," hovorí spokojná herečka.

Zuzana Haasová zamierila nedávno na kliniku estetickej medicíny.
Zobraziť galériu (9)
Zuzana Haasová zamierila nedávno na kliniku estetickej medicíny.  (Zdroj: Jan Zemiar)

Viac o téme: Zuzana Haasová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu