Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Slovenská herečka s ťažkou chorobou: Pochovala už dve deti...

Zuzana Haasová Zobraziť galériu (7)
Zuzana Haasová

BRATISLAVA - Roky bojuje s ťažkou cukrovkou, napriek tomu sa Zuzana Haasová nesťažuje a nenecháva sa obmedzovať. Večnej optimistke ale osud pripravil dve kruté rany... V priebehu dvoch rokov prišla o dve bábätká.

Zuzana Haasová sa narodila 20. marca 1981 ako najmladšia z troch dievčat. Vydala sa v šľapajach prostrednej sestry Moniky, ktorá sa preslávila seriálom o Bambuľke. Zuzana tiež už ako dieťa účinkovala v televízii, ako tínedžerka si zahrala v seriáloch Škriatok, Silvánovci a Duchovia. 

Ivan Krivosudský, Dana Dinková, Filip Tůma a Zuzana Haasová v seriáli Duchovia.
Zobraziť galériu (7)
Ivan Krivosudský, Dana Dinková, Filip Tůma a Zuzana Haasová v seriáli Duchovia.  (Zdroj: RTVS)

Objavila sa aj v seriáli Ordinácia v ružovej záhrade, väčšiu úlohu mala v jojkárskom Paneláku, kde si zahrala Soničku Jančovú po boku Romana Luknára. 

Zuzana sa venuje aj Divadlu HAAF určenému deťom. Okrem toho aj spieva, účinkovala v kapele Funny Fellows, neskôr si založila Susie Haas Band, ktorá interpretuje skladby v štýle 30 až 50 rokov minulého storočia. 

Slovenská herečka s ťažkou
Zobraziť galériu (7)

V súkromí je herečka druhý raz vydatá. S exmanželom Romanom Féderom má dcéru Romanku. Za svojho aktuálneho muža Martina Koszku sa vydala v júni 2016. To už mali za sebou dve kruté rany osudu, ale ani tie ich nezlomili. 

Rok 2013 začal pre Haasovú mimoriadne šťastne. Zistila totiž, že je v radostnom očakávaní. S partnerom Martinom sa pripravovali na príchod prvého spoločného potomka. V júli ale prišiel nečakaný zlom. V ôsmom mesiaci tehotenstva blondínka prišla o syna Šimonka. 

V roku 2016 sa herečka opäť očakávala nového člena rodiny. napriek ťažkej cukrovke a predchádzajúcim komplikáciám verila, že tentoraz sa svojho vytúženého dieťatka naozaj dočká. Lenže opäť v 8. mesiaci nastal zlom. Haasová síce v apríli porodila, no malá Karolínka prežila len pár hodín. 

Dva mesiace po tejto tragédii sa Zuzana a Martin rozhodli, že svoj vzťah spečatia svadbou. 

Slovenská herečka s ťažkou
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: foto: archiv)

Viac o téme: Zuzana Haasová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu