Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Studenková verejne naložila Mórovej: Je pahltná a číta, akoby mala dyslexiu!

Studenková zhodnotila kolegyňu Mórovú. Zobraziť galériu (6)
Studenková zhodnotila kolegyňu Mórovú. (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Tak toto sa len tak nevidí! Na Slovensku medzi hercami väčšinou vládnu priateľské vzťahy a herci sa na účet svojich kolegov často vyjadrujú v superlatívoch. Niekedy sa však rozčertia a prezradia aj veci, ktoré nie sú až také lichotivé. Najnovšie sa to podarilo Zdene Studenkovej (64). Na mušku si zobrala mladšiu kolegyňu.

Tou je zmyselná ryšavka Diana Mórová (49), ktorá bude už túto stredu hosťom obľúbenej markizáckej relácie 2 na 1. V rámci šou si ju podajú nielen moderátori Adela Vinczeová a Dano Dangl, ale čo-to na ňu prezradí aj Studenková. A tá ju veru šetriť nebude! „Ona vie veľmi pahltne jesť," smeje sa na účet kolegyne Studenková a ide ešte ďalej. „Tým, ako ona je taká zmyselná, taká poživačná, tak to sa odráža aj v tom, ako sa vie chutne ona najesť.“

Studenková verejne naložila Mórovej:
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: TV MARKÍZA)

Ostrieľaná televízna a divadelná herečka si posvietila aj na Mórovej herecký talent. „Keď začneme skúšať, prvý text, prvý deň, tak ona číta a máš pocit, že má dyslexiu. Niekedy aj to slovíčko, spraví chybu, ale potom zrazu príde na javisko, začne sa to tak niekde vyvrbovať a potom na tej premiére... čumíš.“ Samozrejme, zo strany plavovlásky nejde v tomto prípade o negatívnu kritiku. Obe herečky sa poznajú roky a odohrali spolu nespočetné množstvo predstavení.

Herečka sa ani po
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Jan Zemiar)

Už v stredu si na televíznych obrazovkách budeme môcť pozrieť, ako herečka na tieto slová zareaguje. A nielen to. Na Dianu totiž, rovnako ako na predošlých hostí šialenej šou, čakajú rôzne nástrahy a úlohy. V prípade temperamentnej herečky sa určite máme na čo tešiť.

Viac o téme: Zdena StudenkováDiana Mórová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu