Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

KOLAPS na pohrebe Dana Nekonečného (†52): Jeho sestra žiaľ neuniesla!

Sestra Lenka pohreb neustála a krátko nato skolabovala. Zobraziť galériu (7)
Sestra Lenka pohreb neustála a krátko nato skolabovala. (Zdroj: profimedia.sk)

PRAHA - Namiesto pohrebu posledný žúr! Tak vyzeral včerajší pohreb excentrického šoumena Dana Nekonečného, ktorý bol plný farieb, hudby a zabávajúcich sa hostí. Rozlúčku s večne usmiatym umelcom však neuniesla jeho sestra a museli zasahovať lekári.

Predčasný odchod speváka a šoumena zasiahol Česko aj Slovensko, no posledná rozlúčka s kráľom samby sa rozhodne neniesla v smutnom duchu. Trúchliaci na želanie Nekonečného dorazili na obrad v pestrofarebnom oblečení, kvetinových doplnkoch a smútočný obrad vymenili za oslavu života extravagantného umelca.

KOLAPS na pohrebe Dana
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: Profimedia)

Srdcu sa však nedá rozkázať a odchod Nekonečného bol pre niektorých naozaj ťažký. Asi najhoršie ho prežívala jeho sestra Lenka Konečná. Počas celého obradu plakala a smútok na ňu doľahol natoľko, že krátko po pohrebe skolabovala. Po rodičoch totiž pochovala aj jediného brata. K Lenke privolali záchranku a až do jej príchodu bola v opatere svojich dcér.

KOLAPS na pohrebe Dana
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: Profimedia)

„Zapracovali nervy a Lenka skolabovala. Nevieme, čo s ňou je. V sanitke sa ju pokúšajú dať dokopy," vyjadrila sa na mieste pre český Blesk bývalá spevákova partnerka, Zuzana Kardová.

Viac o téme: PohrebDan Nekonečný
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu