Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Vacvalovej sexi provokácia na svahu: Lyže na nohách a NAHÉ PRSIA!

Zobraziť galériu (5)
(Zdroj: pixabay.com)

BRATISLAVA - Fúúúha, tak toto je teda poriadna odvaha! Kým drvivá väčšina z nás sa nevie dočkať teplého počasia, moderátorka Lenka Vacvalová (29) si zimu zjavne užíva. Dokonca až natoľko, že sa v zasnežených horách vyzliekla. Wau, to je telo!

Lenka je verejnosti známa najmä ako moderátorka televízie Fashion TV, no často to vyzerá tak, že k športu má oveľa bližšie než k luxusnému svetu plnému lesku. Temperamentná ryšavka rada behá, pravidelne sa zúčastňuje rôznych súťaží a zjavne ju mimoriadne bavia aj zimné športy.

Najnovšie si teda dopriala výlet do Žiarskej doliny a dala si do tela pri skialpinizme. Hoci sa Lenka na sociálnych sieťach pravidelne delí o svoje športové zážitky a snímky pre fanúšikov zverejňuje pomerne často, záber, ktorý na internet zavesila najnovšie, doslova vyráža dych.

Lenka Vacvalová si urobila v horách takýto sexi záber.
Zobraziť galériu (5)
Lenka Vacvalová si urobila v horách takýto sexi záber.  (Zdroj: Instagram L.V.)

Lenka v objatí hôr zahodila ostych i oblečenie a nechala sa zvečniť iba v lyžiarskych legínach. To, kde nechala vrchné časti svojho odevu, neuviedla, fotografiu však opísala s humorom. „Vravela som, že potrebujem nové tričko,“ vyjadrila s k sexi polonahému záberu. No Leni, len aby ti neodmrzli!

Viac o téme: Lenka Vacvalová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu