Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Veľké zmeny v živote slovenskej speváčky: Pochválila sa prekrásnou novinkou a... Obrovský zvrat v živote!

Zobraziť galériu (7)
(Zdroj: Marin Bublavý )

BRATISLAVA -Teší sa z perfektných noviniek! Speváčka Veronika Strapková aktuálne prežíva doslova plodné obdobie. S príchodom jari sa exotická kráska prebrala k činu v súkromí aj kariére, a tak sa má naozaj čím chváliť. Svetlo sveta uzrel jej nový singel KAM a okrem toho sa konečne dala na niečo, k čomu sa nevedela dokopať už poriadne dlho. O čom to hovoríme? Pozrite sa sami!

K vzniku piesne Kam? Veroniku inšpiroval skutočný príbeh z jej života, za ktorým sa skrýva množstvo emócií. S niečím podobným sa už zrejme stretol každý z nás. „Všimla som si, že v mojom susedstve je dôchodkyňa, ktorá musí tajne chodiť po jedlo do kontajneru pri našej bytovke... Minule som ju stretla a dala jej nejaké peniažky, ale veľmi sa hanbila. Od toho času som ju nevidela, neviem ani, ako sa volá,“ vysvetlila nám speváčka.

Veľké zmeny v živote slovenskej speváčky: Konečne sa k tomu dokopala!

Veronika hovorí, že najviac ju mrzí skutočnosť, že člověk, ktorý celý život pracoval, na sklonku života zrazu nemá financie ani na základné potreby. „Napríklad jedlo a pitie. Viem, že táto pieseň nič nezmení, ale chcela som sa vypísať... Preto názov Kam?, lebo niekedy mám pocit že neviem, kam smerujeme a #zakvalitnýživot je to, v čo verím a čo si prajem pre nás všetkých. Aby sme mohli žiť so cťou,“ opísala nám, ako vznikla emotívna pieseň.

Brunetka sa však okrem pracovných noviniek môže pochváliť aj tými súkromnými. Bez váhania prijala našu výzvu, a tak momentálne zarezáva v známom bratislavskom fitnescentre. Ako priznala, na niečo podobné sa chystala už dlhšie, no nedokázala sa k tomu dokopať. O to väčšiu radosť mala, keď sa dozvedela, že jej trénerom je jej kamarát, Martin Nespešný.

Nespi rozhovor

Ten je známy najmä ako tanečník zo Street dance Academy Laciho Strikea, kde kedysi tancovala aj Veronika. Trénovaniu ako takému sa začal venovať až neskôr. Po tom, čo sa zranil, mu vraj lekári tvrdili, že pohybovať sa už bude môcť len za pomoci bariel. Nespi je však žiarivým príkladom toho, že ak sa chce, je možné skutočne všetko. Okrem toho, že svoj hendikep premenil na výhodu a patrí medzi najlepších break tanečníkov na Slovensku, v posilňovni toho dokáže omnoho viac, než drvivá väčšina zdravých ľudí. A ako to dokázal? Pozrite si náš videorozhovor!

Viac o téme: Veronika Strapková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu