Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Obrovská tragédia: Slovenskému moderátorovi zomrel milovaný synček (†5)!

Peter Pinďo Lengyel Zobraziť galériu (4)
Peter Pinďo Lengyel

BRATISLAVA - Prežívajú najhoršie chvíle vo svojom živote. Po piatich rokoch neustáleho boja s ťažkými zdravotnými problémami do neba odišiel synček moderátora Petra Pinďa Lengyela a jeho manželky Barbory.

Krátko pred pôrodom sa rodičia dozvedeli, že Barbora má nedostatok plodovej vody, hoci si dovtedy užívala bezproblémové tehotenstvo. „Deň pred pôrodom nám však doktor oznámil, že okrem nedostatku plodovej vody tam vidí aj iné možné komplikácie. V papieroch však tieto záznamy nie sú a nikto neurobil ani žiadne doplnkové vyšetrenia. Nechali si ju v nemocnici a druhý deň začala dokonca krvácať, čo oznámila sestričkám. Načo následne išli  doktori rodiť, kedy asi pochopili, že nie je niečo v poriadku,“ vyjadril sa vtedy moderátor.

Chlapčeka následne previezli do inej nemocnice s podozrením na akútny zápal srdca, mozgu a sepsu celého organizmu. „Môj syn nevidí, nepočuje a ani sa nehýbe.  Po troch týždňoch mu urobili vývod z hrubého čreva, doteraz ho kŕmime cez sondu. Keď som sa ich pýtal, či požiadali aj iných lekárov o konzultáciu, veď ide predsa o ťažký prípad, povedali, že to zvládajú,“ povedal Lengyel deväť mesiacov po pôrode.

Stav malého Peťka sa nezlepšil ani po piatich rokoch a svoj boj o život, bohužiaľ, prehral. Moderátor nešťastie oznámil prostredníctvom príspevku na sociálnej sieti, kde svojmu anjelikovi venoval posledné vrúcne slová. Rodičom, rodine a ich blízkym vyjadrujeme úprimnú sústrasť.

Obrovská tragédia: Slovenskému moderátorovi
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Facebook)

Malý Peťko boj o svoj život po piatich rokoch prehral.
Zobraziť galériu (4)
Malý Peťko boj o svoj život po piatich rokoch prehral.  (Zdroj: Facebook)

Viac o téme: Peter Pinďo Lengyel
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu