Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Vojna medzi českými kráskami: Manželka futbalistu verejne naložila Krainovej

České krásky si skočili do vlasov. Zobraziť galériu (5)
České krásky si skočili do vlasov. (Zdroj: Instagram S.K., T.B.)

PRAHA - Internet už pár dní valcuje vojna medzi dvomi českými kráskami, topmodelkou Simonou Krainovou (45) a manželkou známeho futbalistu Terezou Barošovou (32). Spor o tom, kto je lepšia matka, vyburcoval už desiatky žien.

Všetko odštartoval príspevok Simony Krainovej, ktorá začala ešte tvrdšie makať na svojej postave a na sociálnej sieti sa podelila o svoj sprísnený fitness režim, aby tak inšpirovala ďalšie ženy. Za luxusnú postavičku si obratom vyslúžila množstvo obdivných reakcií a pochvál. Potom však narazila na komentár, ktorý topmodelku poriadne nasrdil.

Vojna medzi českými kráskami:
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Instagram S.K.)

„Keď to čítam, je mi ľúto skutočných matiek, čo to tu čítajú a porovnávajú sa s matkou, čo sa stará len o svoju vizáž a čo má pestúnku na plný úväzok,” zaznelo kriticky na adresu Simony, pričom v príspevku bola zároveň vyzdvihnutá iná mamička: „Vy ste mama, čo varí, jazdí s deťmi na krúžky, venujete sa im, do toho sedíte v práci (čo nie je schôdzka na káve). Vy ste osobnosť pre skutočné matky...” Autorkou tohto komentára bola Tereza Barošová, modelka a manželka českého futbalistu Milana Baroša, ktorá tak narážala na množstvo aktivít, ktoré Krainová popri starostlivosti o deti stíha. Okamžite sa spustila lavína a desiatky žien sa postavili na jednu či druhú stranu.

A ani reakcia Krainovej na seba nedala dlho čakať. „Neviem presne, akú skupinu matiek ste tou nevhodnou poznámkou chcela osloviť vy, ale od matky, ktorá celý život nič nerobí (samozrejme, staráte sa o svoje deti, ale k tomu sme my mamy už archetypálne a biologicky nastavené), predvádza iba svoje vyšportované telo v plavkách, postuje fotky z dovoleniek, sefies z luxusných miest a áut a sama sa o tento luxury life nijakým spôsobom nepričinila, mi príde minimálne zarážajúce,” oháňala sa Krainová tým, že na rozdiel od svojej kritičky ona sa stíha venovať aj práci modelky a podnikaniu a nie je tak odkázaná na peniaze svojho manžela. Barošovej tiež poradila, aby si popri výchove detí našla aj nejakú zábavku a namiesto hejtovania sa zamerala na svoj osobný rast.

Simona Krainová ide svojím
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: instagram.com/simonakrainova)

Či si manželka športovca blondínkinu radu vezme k srdcu, alebo nakoniec roztočí ešte väčší cirkus, to ukáže najbližší čas.

Viac o téme: Simona KrainováTereza Barošová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu