Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

TOTO v Jojke ešte nezažili: Muž zavraždil manželku a vyhrážky zabitím dieťaťa!

Vilo Rozboril Zobraziť galériu (5)
Vilo Rozboril (Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA - V JOJke to mali poriadne dramatické! Nie je ničím výnimočným, že V siedmom nebi prináša na obrazovky príbehy ťažkých životných osudov, ktoré prežívajú bežní ľudia. Z tých, ktoré uvidíte dnes večer, však budete mať nekonečné zimomriavky. Či už ide o príbeh mladej Timejky, ktorej vlastný otec chladnokrvne zavraždil matku, alebo sestier Zuzany a Lucie zažívajúcich nekonečný teror a vyhrážky smrťou.

Uplynulo 12 rokov, odkedy pani Jana prišla o svoju dcéru a odvtedy sa stará o vnučku Timejku. Milovanú mamičku zabil jej vlastný otec. „Prišla nezhoda, začali sa hádať. Ona sa s ním chcela rozviesť. A jak mu povedala, že sa s ním rozvedie...“ začala pani Jana rozprávanie, ktoré skončilo obrovskou tragédiou.

„Ráno mi zavolal o deviatej, nech idem do bytu. Že ju zabil,“ povedala s tým, že jej dcéru Peter zaškrtil šnúrou od nočnej lampy. Ako naozaj zomrela, sa Timea dozvedela až minulý rok v máji. Odvážne dievča však naberie odvahu a s vrahom jej mamy a zároveň otcom v jednej osobe, sa prvýkrát stretne.

Pani Jana prišla o milovanú dcéru - matku svojej vnučky Timejky. Zavraždil ju jej vlastný manžel.
Zobraziť galériu (5)
Pani Jana prišla o milovanú dcéru - matku svojej vnučky Timejky. Zavraždil ju jej vlastný manžel.  (Zdroj: TV JOJ)

Timea sa stretla s otcom. Mužom, ktorý zabil jej mamu.
Zobraziť galériu (5)
Timea sa stretla s otcom. Mužom, ktorý zabil jej mamu.  (Zdroj: TV JOJ)

 V druhom príbehu spoznáte sestry Zuzanu a Luciu. Keď Zuzanu pred dvomi rokmi začal kontaktovať kamarát zo školských čias, netušila, čo sa z komunikácie vyvŕbi. Hoci sa ju snažil zbaliť, Zuzana razantne odmietla a snažila sa ukončiť kontakt. Okrem toho, všetko na rovinu povedala jeho manželke.

Tá však obom ženám urobila zo života hotové peklo. Najprv sa smrťou začala vyhrážať Zuzane, keď sa však do situácie priplietla jej sestra Lucia, pani Timea začala terorizovať aj ju. Vyhrážala sa jej smrťou malého syna. „Začala sa vyhrážať, že zabije malého. Že ho unesie zo škôlky, že ho uvidím celého modrého v bielej rakve,“ prezradila zronená Lucia.

Zuzanu a Lucia prežili hotový psychický teror.
Zobraziť galériu (5)
Zuzanu a Lucia prežili hotový psychický teror.  (Zdroj: TV JOJ)

Timea sa sestrám vyhrážala smrťou.
Zobraziť galériu (5)
Timea sa sestrám vyhrážala smrťou.  (Zdroj: TV JOJ)

Polícia síce ženám nepomohla, no celý prípad si vzal pod palec Vilo Rozboril a všetky tri ženy sa následne stretli. Ako dopadli oba dramatické príbehy a stretnutia, sa dozviete už dnes V siedmom nebi na obrazovkách TV JOJ.

Viac o téme: V siedmom nebi
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu