Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Obrovská zmena zbožňovaného Superstaristu: Kedysi miláčik žien a dnes... Má tri deti a vyzerá ako ujo!

Martin Konrád Zobraziť galériu (5)
Martin Konrád (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Fúúúha, to je ale zmena! Uplynulo už viac ako 11 rokov odvtedy, čo sa na obrazovkách vysielala tretia séria Slovensko hľadá Superstar. Medzi najväčších miláčikov publika, najmä dievčenskej časti, vtedy patril len 15-ročný rebel Martin Konrád. Pozrite sa, čo je s ním dnes!

Zo strapatého chlapca je dospelý muž, ktorý sa už môže pochváliť celkom veľkou rodinkou. V roku 2015 si za manželku vzal svoju lásku Adrianu, ktorá v tom čase čakala ich prvého spoločného potomka. Onedlho na sa teda pár tešil z dcérky Sáry. Manželia sa ale rozhodli, že jej doprajú súrodenca.

Keď Konrádova polovička približne po roku opäť otehotnela, na dvojicu čakalo prekvapenie. Namiesto jedného bábätka nosila Adriana po srdcom rovno dve. Šťastná rodinka sa rozrástla o dvojičky – chlapčekov. Martin je teda dnes pyšným trojnásobným oteckom.

Z Martina Konráda je dnes spokojný trojnásobný tatko.
Zobraziť galériu (5)
Z Martina Konráda je dnes spokojný trojnásobný tatko.  (Zdroj: Facebook M.K.)

Obrovská zmena zbožňovaného Superstaristu:
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Facebook M.K.)

Rodina sa pre bývalého superstaristu stala prioritou a jeho profil na Facebooku sa len tak hemží fotkami jeho manželky a troch ratolestí. Rebela, akým bol kedysi, by ste v ňom už našli ťažko. Jediné, čo mu z tejto éry zostalo, sú tetovania. Dá sa povedať, že otcovstvo sa odrazilo aj na jeho výzore a na niektorých snímkach dokonca vyzerá staršie, než v skutočnosti je. Nechýba plnšie bruško a pravidelne nosí okuliare. Nuž, tak sa zdá, že divokí rockeri sa predsa len dajú skrotiť!

Viac o téme: SuperstarMartin Konrád
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu