Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Čobejová skončila v nemocnici: Dochrámala sa na horách... OPERÁCIA!

Herečka Michaela Čobejová Zobraziť galériu (5)
Herečka Michaela Čobejová (Zdroj: Jan Zemiar)

ŠTRBSKÉ PLESO - Zimné radovánky sa neskončili šťastne pre Michaelu Čobejovú (48). Tá trávila zimnú dovolenku vo Vysokých Tatrách spolu s rodinou a priateľmi, kde strávili niekoľko príjemných dní. Posledná jazda však pre herečku nedopadla dobre. Skončila v nemocnici a museli ju ratovať chirurgovia!

Sympatická herečka začala Nový rok naozaj rozprávkovo. S blízkymi a v lone krásnej slovenskej prírody si užívala sneh a relax. Od Silvestra sa s fanúšikmi delila o krásne momentky zo zasnežených slovenských hôr, kde sa venovali nielen prechádzkam, ale aj zimným športom. „Od malička som túžila lyžovať, vzhľadom na to, že najbližší kopec bol Pezinská baba a v zime sme teda preferovali korčule na zmrznutom petržalskom ramene, ten sen si plním až teraz. Děkuji ti, osude", prezradila na sklonku roka prostredníctvom sociálnej siete.

Čobejová skončila v nemocnici:
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Instagram M.Č.)

Nanešťastie, zimná idylka sa pre herečku neskončila tak, ako dúfala. Svedčí o tom jej najnovšia fotografia. Zasnežené hory musela vymeniť za interiér nemocnice a celú ľavú nohu jej pokrýva obväz a ortéza. Osudnou sa jej stala posledná jazda, pravdepodobne na vytúžených lyžiach. Tá dopadla veľmi nešťastne a odnieslo si to hlavne ľavé koleno.

Herečka skončila v nemocnici, kde sa musela podrobiť operácii potrhaného väziva. Aj keď situáciu, zdá sa, zvláda bravúrne, vyzerá to, že nepríjemný zážitok v nej prebudil akúsi poverčivosť. „Nikdy ale naozaj nikdy na lyžovačke nehovorte, toto je posledná jazda!" pripísala svoje varovanie k hrozivo vyzerajúcej fotografii.

„Spadla som na poslednej jazde na lyžiach na Štrbskom. Roztrhla som si úpon v kolene. Mám po operácii kolena. Už som doma", prezradila nám krásna herečka detaily o nepríjemnej skúsenosti. Prajeme skoré uzdravenie.

Viac o téme: LyžovačkaúrazMichaela Čobejová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu