Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Speváčka Mamba sa pochválila fotkou partnera: To je teda telo a... Veď je úplne nahý!

Speváčka so svojím priateľom Tonym Poruchom na krste. Zobraziť galériu (6)
Speváčka so svojím priateľom Tonym Poruchom na krste. (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Možno ich označiť za jeden z najuletenejších párov slovenského šoubiznisu. Speváčka Dáša Mamba Šarközyová (28) a tanečník Tony Porucha (28) naozaj vedia, ako si život užívať naplno a nebrať sa príliš vážne. Napriek tomu, že sú zamilovaní ako čerstvý párik, svojich fanúšikov bavia nielen príspevkami naplnenými láskou, ale aj tými vtipnými. A nie to inak ani teraz.

Sympatický párik už randí pár rokov a od novembra sa ich láska znásobila v podobe synčeka Manola. Obaja sa z drobčeka a vzájomnej prítomnosti tešia, čo dávajú najavo aj na svojich instagramových účtoch, kde denne zdieľajú spoločné fotografie či videá.

Najnovšie sa tmavovláska pochválila tým, aké telo má jej milovaná polovička. Niet sa čo čudovať, že tanečník má skvelú postavu a uznávame, že sa je na čo pozerať. Záber urobila Mamba v kúpeľni, keď bol jej partner úplne nahý a vychutnával si penový kúpeľ. Nezabudla podotknúť, že je s týmto chlapom nadmieru spokojná. „Vy máte svojho Aquamana a ja mám svojho. Spokojnosť nadovšetko," napísala Dáša.

Tony Porucha alias Aquaman.
Zobraziť galériu (6)
Tony Porucha alias Aquaman.  (Zdroj: Instagram D.S.)

Viac o téme: Dáša Mamba ŠarközyováTony Porucha
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu