Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Dara vytasila telo v plavkách: TAKTO vyzerá tesne po Vianociach!

Speváčka Dara Rolins. Zobraziť galériu (8)
Speváčka Dara Rolins. (Zdroj: Instagram DR)

BALI - Speváčka Dara Rolins (46) sa vykašľala na mrazivé počasie a krátko po Vianociach vycestovala užiť si teplé počasie v ďalekej Indonézii. A kým väčšina ľudí sa snaží zakryť povianočné kilá vo svetroch a veľkých bundách, Dara fanúšikov zásobuje fotkami úplne opačného rázu. V plavkách sa chváli telom, o ktorom môže väčšina z nás iba snívať.

Zbalila si kufre a opustila uzimenú Európu. Dara si dopriava pokoj a oddych na Bali, kam vycestovala krátko po Vianociach. Príchod Nového roku tak už oslávili spolu s dcérou Laurou na nádhernej pláži.

U speváčky už ide o akúsi tradíciu. Každý rok sa totiž krátko po Vianociach na pár týždňov uchýli práve na tento exotický ostrov, aby si oddýchla a načerpala energiu na ďalšie mesiace. Fanúšikov pritom zásobuje momentkami s Laurou či priateľmi, ale aj množstvom záberov, na ktorých pózuje v plavkách, či dokonca "hore bez". A keďže tradície sa majú dodržiavať, inak to nie je ani tento rok.

Dara vytasila telo v
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: instagram D.R)

Najnovšie speváčka zverejnila na sociálnej sieti fotku, ako pózuje pred zrkadlom a na sebe má iba plavky. Viac ako čokoľvek iné na zábere vás ale zaujme jej vypracované telo, ktoré akoby vianočné dobroty ani nezažilo! Dara si tak od fanúšikov okamžite vyslúžila obdiv a niekoľkých dokonca motivovala v novom roku sa opäť nakopnúť k cvičeniu či zdravšiemu stravovaniu.

Dokonalé krivky a bruško bez gramu tuku nie sú zadarmo. Speváčka to vie a takmer každý deň podstupuje drinu, akú len tak niekto nezvládne. Za krásnym telom je okrem hodín posilňovania či jogy aj zdravá strava, ktorú má Dara doslova naštudovanú a jej zásadami sa riadi už veľa rokov.

Dara vytasila telo v
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: instagram D.R)

Či si teda na Štedrý deň dopriala majonézový šalát, je otázne.

Viac o téme: Dara Rolins
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu