Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Michal David ukázal manželku: O hlavu vyššia a... Vážne je len o rok mladšia?!

Michal David vzal do spoločnosti manželku. Zobraziť galériu (6)
Michal David vzal do spoločnosti manželku. (Zdroj: Lucia Vrátilová)

PRAHA - Opäť sa pomáhalo. Tentoraz v Prahe pod záštitou projektu La Sophia pod vedením herečky Yvetty Blanarovičovej (55). Charitatívny večierok si nenechal ujsť ani český šoumen a spevák Michal David (58). Po jeho boku sa objavila manželka Marcela (57), a tá aj napriek svojmu veku vyzerá viac ako výborne!

Herečka Yvetta Blanarovičová už pred rokmi založila projekt La Sophia, vďaka ktorému sa snaží pomáhať opusteným deťom. Nemyslí však len na to, čo aktuálne potrebujú, ale najmä na ich budúcnosť. Práve v rámci tohto projektu organizovala Charitatívny vianočný večierok, kam prijal pozvanie aj autor obľúbených skladieb Diskopříbeh či Nesnáším loučení, Michal David. 

Spoločnosť mu robila jeho manželka Marcela, ktorá je bývalá profesionálna tenistka. Nedalo sa prehliadnuť, že je od speváka o hlavu vyššia. Je známe, že Michal za svojou manželkou zaostáva o takmer 10 centimetrov, no topánky na opätku, ktoré si Davidová obula, rozdiel ešte zvýraznili. Napriek tomu si manželia z toho ťažkú hlavu nerobia a obaja vyzerali spokojne. Len ťažko uveriť, že hudobníkova polovička je od neho len o rok mladšia.

Marcela na 57 rozhodne nevyzerá!
Zobraziť galériu (6)
Marcela na 57 rozhodne nevyzerá!  (Zdroj: Profimedia)

Michal David má za sebou aj koncertné turné na Slovensku Mejdan roku, ktoré bolo viac ako úspešné. Haly praskali vo švíkoch, ľudia sa bavili a boli nadšení aj z prístupu samotného speváka, ktorý sa s fanúšikmi ochotne stretol a odfotil. Teraz sa už môže vo veľkom pripravovať na Vianoce s Marcelou, ktoré strávia v domčeku na Tenerife.

Prečítajte si rozhovor: Michal David: Robím muziku, ktorá ma baví, nemám čo ľutovať

Mejdan roku si ľudia užívali naplno.
Zobraziť galériu (6)
Mejdan roku si ľudia užívali naplno.  (Zdroj: Karol Jagoš, TRIO Production)

Viac o téme: Michal David
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu