Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Mama Cibulkovej v hriešne drahom outfite: Luxusné doplnky za 5-tisíc eur!

Katarína Cibulková si potrpí na luxus. Zobraziť galériu (7)
Katarína Cibulková si potrpí na luxus. (Zdroj: profimedia.sk)

BRATISLAVA - Dopraje si luxus! Podobne ako jej dcéra, najúspešnejšia slovenská tenistka Dominika Cibulková (29), ani jej mama Katarína (56) v móde nezaostáva. Na vernisáži obrazov speváka Pavla Hammela (70) sa objavila v elegantnom outfite. Len za doplnky vysolila tisícky eur!

Štýlová a trendy. Vždy dokonale upravená bývalá poslankyňa Národnej rady si na svoj vzhľad veru potrpí. Na spoločenských akciách, ale ani v bežný deň, ju neuvidíte inak, ako dokonale upravenú. Katarína Cibulková sa skrátka v trendoch vyzná a vie, čo jej pristane. A keď ide o doplnky, šetrenie ide rozhodne bokom. Mama známej tenistky si potrpí na luxus a dokazuje to na každom kroku.

Perfektnú vizáž predviedla naposledy na vernisáži obrazov Pavla Hammela. Na tú prišla síce v jednoduchých čiernych šatách, no už na prvý pohľad zaujala doplnkami. Ikonická brošňa s logom módneho domu Chanel a kabelka tej istej značky nie sú lacný špás a podľa našich informácií ich cena sa spolu pohybuje až vo výške 5-tisíc eur!

Mama Cibulkovej v hriešne
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Pani Cibulková si však tento luxus môže dovoliť. Nie je žiadnym tajomstvom, že aj jej dcéra Dominika sa rada obkolopuje drahými diamantovými šperkami a kúskami módnych návrhárov, s ktorými sa neraz pochváli aj svojim fanúšikom. Dámy teda spolu držia krok a zdá sa, že hriešne drahé dizajnérske kúsky si v ich šatníkoch našli svoje každodenné miesto.

Viac o téme: Katarína CibulkováDominika Cibulková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu