Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Svadba Martina Jakubca sa zmenila na FIASKO: Prišlo len 5 ľudí... Ostatní nevedeli miesto konania!

Martin Jakubec a Božanka dnes svoju svadbu oslavujú vo veľkom štýle. Má to však háčik! Zobraziť galériu (5)
Martin Jakubec a Božanka dnes svoju svadbu oslavujú vo veľkom štýle. Má to však háčik! (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Vo štvrtok sme na Topkách informovali, že z Martina Jakubca (35) je už ženáč. Oficiálne áno si so svojou staršou partnerkou Božankou (65) povedali v stredu v srbskom Belehrade. Svadobných osláv mal však v pláne hneď niekoľko. Dve už majú za sebou a tá najveľkolepejšia, na ktorú spevák predával hriešne drahé lístky, sa koná práve dnes večer. No po 18-tej hodine na ňu dorazilo len 5 ľudí... Ostatní nevedeli miesto konania!

Keď Martin Jakubec a Božanka oznámili svoje zásnuby, bol to pre mnohých šok. Predsa len medzi dvojicou je neuveriteľný 30-ročný vekový rozdiel. Napriek tomu sa zaľúbenci rozhodli vstúpiť do zväzku manželského a ten osláviť v skutočne veľkolepom štýle.


ŠOK pred veľkolepou svadbou: Martin Jakubec je už ženatý, s Božanou si povedali ÁNO v Srbsku!


Na Topkách sme vo štvrtok informovali, že partneri si svoje oficiálne áno povedali už v stredu, no svadobných osláv mali naplánovaných hneď niekoľko. A dnes sa koná tá najveľkolepejšia z nich - postihli ju však nečakané problémy. Na Bratislavský hrad totiž o 18-tej hodine dorazilo len 5 ľudí.

Dôvod to má však docela pochopiteľný. Jakubec totiž miesto oslavy len nedávno presunul z Častej, kde sa mala konať na hrade Červený Kameň, na Bratislavský hrad. Háčikom však je, že ak sa hostia o svadbu v posledných dňoch nezaujímali a nehľadali si o nej informácie na internete, správu o zmene miesta konania sa zrejme ani nedozvedeli.

Lístky na túto žúrku sa pritom predávali za astronomických 300-500 eur a hostí malo byť dokopy tridsať. 25 ľudí tak zrejme márne čaká na svojho obľúbeného interpreta s manželkou niekde v pezinskom okrese. Ktovie, ako toto napokon dopadne!


Tragikomická svadba Martina Jakubca (35) a Božanky (65: Zhrnutie večera... Priamo na hostine obchytkával Orviskú!


Martin Jakubec a Božanka dnes oslavuju svoju svadbu vo veľkolepom štýle... Alebo aj nie! Prišlo na ňu totiž len 5 ľudí.
Zobraziť galériu (5)
Martin Jakubec a Božanka dnes oslavuju svoju svadbu vo veľkolepom štýle... Alebo aj nie! Prišlo na ňu totiž len 5 ľudí.  (Zdroj: archív M.J.)

Viac o téme: Martin JakubecBožanka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu