Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

VIDEO Prvé zábery z finále Tvojej tváre: Spoločné vystúpenie vás dostane!

Dnešné spoločné vystúpenie si nenechajte ujsť. Zobraziť galériu (8)
Dnešné spoločné vystúpenie si nenechajte ujsť. (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Dočkali sme sa! Finále veľkolepej šou Markízy Tvoja tvár znie povedome odvysiela televízia už dnes večer. Napriek tomu, že finalisti sú len štyria, diváci si budú môcť vychutnať vystúpenie všetkých súťažiacich. Spoločné číslo si strihnú Juraj Loj, Dárius Koči, Mary Bartalos a Jasmina Alagič, ktorí zabojujú o prvenstvo.

Týždne driny, nespočetné množstvo textov, náročné aj jednoduchšie choreografie a množstvo neuveriteľných premien. Nielen zábava, ale aj emócie sprevádzali túto šou a jej hlavným posolstvom bolo pomáhať neziskovým organizáciám, ktoré pomoc skutočne potrebujú.

Na cestu dychberúcich premien sa vydalo osem celebrít Zuzana Haasová, Miro Šmajda, Martin Nikodým, Ivana Regešová, Juraj Loj, Dárius Koči, Mary Bartalos a Jasmina Alagič. Druhá štvorica sa dostala do vytúženého finále a pokúsi sa zabojovať o pomyselnú zlatú medailu.

Do finále sa prebojovali štyria.
Zobraziť galériu (8)
Do finále sa prebojovali štyria.  (Zdroj: TV MARKÍZA)

Okrem vystúpení jednotlivcov si natrénovali aj jedno spoločné. Finalisti stvárnia legendárnu švédsku skupinu ABBA, ktorá má doslova nesmrteľné hity. Jedným z nich je aj Waterloo, ktoré kvarteto mladých súťažiacich predvedie. Ak si myslíte, že spevákov si rozdelia podľa vzorca baby babám, chlapi chlapom, mýlite sa. Všetci štyria prejdú zmenou pohlavia.

Finálová štvorka stvárnila legendárnu skupinu ABBA.
Zobraziť galériu (8)
Finálová štvorka stvárnila legendárnu skupinu ABBA.  (Zdroj: TV MARKÍZA)

Obľúbená zahraničná skupina sa tak predstaví v slovenskom ponímaní. Diváci sa budú pri ich vystúpení určite baviť rovnako dobre ako samotní súťažiaci. Veď posúďte sami, ako stvárnili legendárnych spevákov a zabavte sa už teraz na malej ochutnávke finálového vystúpenia.

Abba Tvoja tvár znie povedome

Viac o téme: Tvoja tvár znie povedome
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu