Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Dara reaguje na zásnuby Rytmusa a Jasminy: TOTO ako myslela?!

Dara reaguje na zásnuby Rytmusa a Jasminy! Zobraziť galériu (4)
Dara reaguje na zásnuby Rytmusa a Jasminy! (Zdroj: Instagram)

BRATISLAVA - Len včera na sociálnej sieti Jasmina Alagič (29) a Patrik Rytmus Vrbovský (41) oznámili radostnú správu. Rozhodli sa svoj vzťah posunúť o krok ďalej a zasnúbili sa. Prednedávnom však na Instagrame prebiehala slovná prestrelka medzi raperom a jeho bývalou partnerkou Darou Rolins. Množstvo ľudí preto čakalo, či speváčka nejako zareaguje. A veru, dočkali sa!

Blondínka najprv na svoj profil zavesila obrázok so zvláštnym textom. „A v ďalšej sekunde sme v inom momente,” svieti na obrázku, ktorý zverejnila. V heštegoch potom ešte napísala dve frázy: ži v prítomnosti a ži pre moment. Fanúšikovia teda automaticky nadobudli pocit, že jej slová sú reakciou na zásnuby Rytmusa a Jasminy.

Rytmus a Jasmina Alagič včera oznámili, že sa zasnúbili.
Zobraziť galériu (4)
Rytmus a Jasmina Alagič včera oznámili, že sa zasnúbili.

Jedna z nich sa ju snažila utešiť slovami, že aj ju raz niekto požiada o ruku. „Juuuj, tak to je posledné, po čom túžim,” odpísala jej speváčka, ktorá svoje tvrdenie, že o svadbu nestojí, neskôr potvrdila aj pre portál Super.cz. Keď ju oslovili, aby sa vyjadrila k veľkému kroku svojho ex, sucho odpovedala len slovom “gratulujem”.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

majte aj vy krasny vecer:) #liveinthepresent #liveforamoment

Príspevok, ktorý zdieľa Dara Rolins (@dararolins_vermi),

Keďže ona sama tvorila s raperom pár takmer 7 rokov, automaticky zaznela aj otázka, či ju celá táto situácia z jej strany nemrzí. Dara sa totiž pokľaknutia nedočkala. „Keby som chcela byť vydatá, tak už by som bola dávno,” povedala pre spomínaný portál s úsmevom. Otázne teda je, či počas vzťahu speváčky a Rytmusa slovo “svadba” padlo a ona sa zdráhala alebo hovorila o niekom úplne inom…

Viac o téme: Dara RolinsPatrik Rytmus VrbovskýJasmina Alagič
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu