Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Kollár sa pustil do výzoru Kucherenko: Silvia ho totálne odfajčila!

Boris Kollár a Silvia Kucherenko Zobraziť galériu (6)
Boris Kollár a Silvia Kucherenko (Zdroj: TASR/Vlado Anjel)

BRATISLAVA - Neodpustil si komentár! Silvia Kucherenko (36) viac-menej pravidelne čelí rôznym narážkam na svoj výzor. Komentáre si väčšinou odnášajú jej napumpované pery, ktoré sa ľuďom buď páčia, alebo im prídu absolútne cez čiaru. Tentokrát si však do jej výzoru nerypol nikto z jej bežných sledovateľov na sociálnych sieťach. Odkaz jej poslal sám Boris Kollár!

A jeho poznámka nemá nič spoločné s napichanými perami. Multioteckovi sa nepozdáva jej postava. Blondínka totiž na Instagrame zverejnila fotografiu zo sauny, na ktorej je takmer nahá. Jediné, čo ju ako-tak zahaľuje, sú nohavičky. Zvyšok tela však veselo vystavila na obdiv.

Záber na jej štíhlu postavu nenechal chladným spomínaného Kollára. „Sisa, mala by si začať jesť, toto už je veľa,“ napísal jej politik na rovinu svoj názor. „Boris, ja som spokojná. Však nemusím sa ti páčiť,“ odkázala mu späť Kucherenko. Známy milovník si vzápätí odniesol kritiku od jej fanúšikov, keďže on sám údajne vyhľadáva štíhle ženy.

Borisom Kollárom pohla fotografia polonahej Silvie Kucherenko. Blondínka sa mu zdá byť až príliš štíhla.
Zobraziť galériu (6)
Borisom Kollárom pohla fotografia polonahej Silvie Kucherenko. Blondínka sa mu zdá byť až príliš štíhla.  (Zdroj: Instagram S.K.)

Do debaty sa zapojili aj fanúšikovia.
Zobraziť galériu (6)
Do debaty sa zapojili aj fanúšikovia.  (Zdroj: Instagram S.K.)

 

Kollár sa ale bránil, že svoju poznámku vôbec nemyslel v zlom „Nejde o páčenie, ale o zdravie. Neútočím, len konštatujem,“ vyjadril sa. Napokon sa ale so Silviou zhodli, že v podstate ide iba o vec vkusu. „To áno, každý ma rád niečo iné. To máš pravdu,“ dodal na záver v debate s blondínkou, ktorá hovorí, že sa stravuje úplne normálne, akurát si dáva pozor na prejedanie sa.

Viac o téme: Boris KollárSilvia Kucherenko
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu