Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Kristína Tormová ešte ako dieťa: Pozrite na tú FOTO... Je jasné, po kom jej dvojičky sú!

Kristína Tormová bola rozkošné dieťa. Zobraziť galériu (11)
Kristína Tormová bola rozkošné dieťa.

BRATISLAVA - Kristína Tormová (36) aktuálne žiari na obrazovkách televízie Joj v úspešnom rodinnom seriáli Som mama. Tam sa už čoskoro stane mamou dvojičiek, ktorou je aj v súkromnom živote. Aktuálne sa herečka pochválila svojou fotkou z detstva a už je jasné, po kom jej dcérky sú. Pozrite na tú podobu!

Kristína Tormová sa denne delí o svoje radosti aj strasti so svojimi fanúšikmi na Instagrame. Keďže sa Slovensko nachádza v období osláv stého výročia spoločnej republiky s Českom, mnohé osobnosti sa v týchto dňoch pochválili svojou fotografiou z detstva, aby tak dali najavo, že sú hrdé deti Československa.

Aj Kristína jednu takú pridala. Z čias, keď ešte bola fanúšičkou hokeja a dokonca bola členkou Slovenského hokejového klubu. „Toto mi dnes poslala mama. Že to našla. Skutočne netuším, prečo som členka hokejového klubu. Jediné, čo mi napadá je, že som bola zamilovaná do nejakého člena hokejového klubu,“ napísala k fotke.

A pri pohľade na jej záber z detstva je úplne jasné, koho podobu jej dvojičky zdedili. Dievčatká svojej mame akoby z oka vypadli. To si napokon všimli aj komentujúci pod fotkou. „Teraz to tam vidím. Knedle, úplne,“ znel jeden z komentárov. A Kristína príspevok upresnila: „Matilda!“ Herečka má teda zjavne pocit, že jedno z dvojčiat sa na ňu podobá viac. Čo myslíte vy?

Takto vyzerala Kristína Tormová ako dieťa.
Zobraziť galériu (11)
Takto vyzerala Kristína Tormová ako dieťa.  (Zdroj: Instagram K.T.)

Kristína Tormová je mamou dvojičiek - Matildy a Elly.
Zobraziť galériu (11)
Kristína Tormová je mamou dvojičiek - Matildy a Elly.  (Zdroj: Instagram K.T.)

Viac o téme: Kristína FarkašováKristína Tormová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu