Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Andy Kraus rok po rozvode prekvapuje: Dieťa s novou priateľkou!

Andy Kraus sa dieťaťu s partnerkou Jankou nebráni. Zobraziť galériu (9)
Andy Kraus sa dieťaťu s partnerkou Jankou nebráni. (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Herec a scenárista Andy Kraus (51) opäť prekvapuje. Pred dvomi rokmi sa jeho manželstvo s dnes už exmanželkou Danielou dostalo do krízy, začal randiť s hereckou kolegyňou Natáliou Puklušovou, s ktorou vzťah mu tiež nevyšiel. Po šestnástich rokoch ho súd rozviedol a markizák už niekoľko mesiacov žije s novou partnerkou Jankou. V ich vzťahu sa už skloňuje aj slovo dieťa!

Prešiel rok, odkedy slovenské súdy nadobro rozdelili Andyho a Danielu Krausovcov po kríze, ktorá nastala v ich manželstve ešte o rok skôr. Teraz už exmanželia žijú každý svoj vlastný život a jediné, čo ich spája, sú ich spoločné deti Boris a Zoja, ktoré sa na svojho otca veľmi ponášajú.

Andy Kraus má z manželstva s Danielou dve deti - Borisa a Zoju, ktorých zobral na premiéru filmu Bohemian Rhapsody.
Zobraziť galériu (9)
Andy Kraus má z manželstva s Danielou dve deti - Borisa a Zoju, ktorých zobral na premiéru filmu Bohemian Rhapsody.  (Zdroj: Jan Zemiar)

Napriek tomu, že má scenárista už päťdesiatku na krku, má o takmer 20 rokov mladšiu partnerku. A hoci má úradníčka Janka už tiež svoje dieťa, dvojica sa spoločnému potomkovi vôbec nebráni. Ba priam naopak, zaľúbenci, ktorí spolu žijú striedavo v Bratislave a v Rakúsku, po bábätku túžia.

Do novej rodiny Andyho Krausa tak možno čoskoro pribudne ďalší člen. Ja sa tomu nebránim. Nechávame to na rozhodnutí Najvyššieho,“ prezradil seriálový Lászlo Komárom pre denník Nový Čas. Uvidíme, či sa jeho túžba po ďalšom pokračovateľovi rodu Krausovcov aj skutočne naplní.

Andy Kraus už niekoľko mesiacov tvorí pár s mladou Jankou.
Zobraziť galériu (9)
Andy Kraus už niekoľko mesiacov tvorí pár s mladou Jankou.  (Zdroj: Facbook J.M.)

Viac o téme: Andy Kraus
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu