Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Z Nikodýma a Loja sa stali ženy: Diváci im to dali vyžrať... Ehm, Marcela Laiferová a Martinka z Turca?!

Martin Nikodým a Juraj Loj pripomínali ľuďom úplne iné osoby, než ktoré stvárňovali. Zobraziť galériu (14)
Martin Nikodým a Juraj Loj pripomínali ľuďom úplne iné osoby, než ktoré stvárňovali. (Zdroj: Braňo Šimončík, TV Markíza)

BRATISLAVA - Šieste kolo zábavného markizáckeho programu Tvoja tvár znie povedome prinieslo v nedeľu opäť dychberúce premeny na slávne speváčky a spevákov. Je pravda, že niekedy sa podobajú zamaskovaní súťažiaci viac sami na seba, ako na niekoho iného, no to v nedeľu nebol prípad Martina Nikodýma (47) a Juraja Loja (35). Aj keď ľuďom nepripomínali ani tie interpretky, ktorými sa mali stať!

Uplynulú nedeľu sa osem súťažiacich opäť prevtelilo do známych osobností so zlatom v hrdle. Niektorí úspešne, iní zasa menej. Najväčšími premenami šiesteho kola boli určite Juraj Loj a Martin Nikodým, ktorí sa zmenili na ženy v opätkoch - francúzsku speváčku Amandu Lear a ruskú umelkyňu Allu Pugačevu.

Martin Nikodým ako Amanda Lear.
Zobraziť galériu (14)
Martin Nikodým ako Amanda Lear.  (Zdroj: Instagram Tvoja tvár znie povedome)

Juraj Loj ako víťazná Ala Pugačeva.
Zobraziť galériu (14)
Juraj Loj ako víťazná Ala Pugačeva.  (Zdroj: Instagram Tvoja tvár znie povedome)

Pre oboch mužov bolo náročné pohybovať sa v opätkoch a stvárňovať ladné pohyby žien. Maskéri robili možné aj nemožné, aby sa maska čo najvernejšie podobala originálu. V tomto prípade však diváci mali pocit, že namiesto Amandy Lear na pódiu vidia mix Marcely Laiferovej a Michèle Mercier, ktorá stvárnila obľúbenú a krásnu Angeliku. V prípade Lojovej Pugačevy sa im pred očami mihala skôr kontroverzná postavička zo šou Farmár hľadá ženu, známa ako Martinka z Turca.

Juraj v kostýme ruskej speváčky pripomínal ľuďom Martinku z Turca.
Zobraziť galériu (14)
Juraj v kostýme ruskej speváčky pripomínal ľuďom Martinku z Turca.  (Zdroj: Facebook Tvoja tvár znie povedome)

V Martinovi Nikodýmovi zas ľudia videli skôr Marcelu Laiferovú či filmovú Angeliku.
Zobraziť galériu (14)
V Martinovi Nikodýmovi zas ľudia videli skôr Marcelu Laiferovú či filmovú Angeliku.  (Zdroj: Facebook Tvoja tvár znie povedome)

Nech už divákom pri televíznych obrazovkách títo dvaja sympaťáci pripomínali kohokoľvek, ich spevácke a herecké výkony boli obdivuhodné. Jurajov prejav dokonca natoľko, že za ruskú speváčku si vybojoval výhru - šek v hodnote 1000 eur, ktorý venoval neziskovej organizácii Svetielko nádeje.

Viac o téme: Juraj LojMartin NikodýmTvoja tvár znie povedome
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu