Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Polícia pátra po súťažiacom (24) z jojkárskeho Talentu: Utiekol z väzenia... POZOR, je nebezpečný!

Pavel Emmerling, po ktorom aktuálne pátra polícia, sa objavil aj v jojkárskej šou Česko Slovensko má talent. Zobraziť galériu (5)
Pavel Emmerling, po ktorom aktuálne pátra polícia, sa objavil aj v jojkárskej šou Česko Slovensko má talent. (Zdroj: Tv Nova/Policie ČR)

PRAHA - Polícia od minulého týždňa pátra po Pavlovi Emmerlingovi (24), ktorý utiekol z povolenej väzenskej vychádzky. 24-ročný Čech môže byť verejnosti známy z jojkárskej šou Česko-Slovensko má talent, v ktorej sa v minulosti objavil, či zo speváckej šou SuperStar. Polícia varuje, že je nebezpečný!

Meno Pavel Emmerling nie je divákom česko-slovenských televíznych šou neznáme. V roku 2011 sa zúčastnil Česko Slovenskej SuperStar a o rok neskôr skúšal šťastie v Česko Slovensko má talent. V oboch prípadoch totálne pohorel. Dokonca v jojkárskom projekte pobúril porotu natoľko, že zapochybovala o jeho zdraví. 

„Vedia rodičia, kde si? Ja si myslím, že by ťa mali sprevádzať. Nie si v poriadku, že?“ opýtala sa po mladíkovom vystúpení Lucie Bílá. Mladík jej odpovedal, že chce, aby sa mu ľudia smiali. „To ale nie je vtipné, pretože ty nie si v poriadku. Ja mám pocit, že to budeš mať v živote veľmi ťažké,“ dodala speváčka. 

Vtedy zrejme ani netušila, aké sú jej slová pravdivé. Pavel má totiž dlhodobo problémy so zákonom. V minulosti sa dopúšťal najrôznejších trestných činov, vrátane napadnutia, čo ho napokon priviedlo až za mreže. Teraz ho hľadá polícia, pretože minulý týždeň ušiel z povolenej väzenskej vychádzky. Nie je to však prvýkrát, čo po ňom museli vyhlásiť pátranie.

„Hľadaný bol do výkonu trestu odňatia slobody Pankrác dodaný Políciou ČR na základe príkazu k dodaniu do VTOS od OS Praha 9 - osoba sama nenastúpila. Ide o muža, po ktorom bolo opakovane Políciou ČR pátrané. V deň úteku šiel na povolenú vychádzku s vychovávateľom, kde využiť nestráženého momentu a utiekol. Nie je vylúčené, že sa na svojom úteku bude opakovane dopúšťať trestnej činnosti,“ píše sa na Facebooku serveru Tíseň.tv.

Zároveň polícia upozorňuje, že mladík môže byť nebezpečný. „V minulosti sa dopúšťal opakovaných krádeží, prechovávania omamných a psychotropných látok, porušovania domácej slobody, poškodzovania cudzích vecí a nedovoleného držania platobného prostriedku. Niekoľkokrát fyzicky napadol a spôsobil zranenia osobám, ktoré ho pri vyššie uvedených protiprávnych jednaniach zadržali,“ píše sa na Facebooku.

Ak by ktokoľvek Pavla videl, má okamžite volať linku 158.

Viac o téme: Česko Slovensko má talent
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu