Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Barbora Rakovská po tajnej svadbe: Prvé slová a... Veľká ZMENA v jej živote!

Barbora Rakovská a jej manžel Ľuboš Krajčír. Zobraziť galériu (6)
Barbora Rakovská a jej manžel Ľuboš Krajčír. (Zdroj: Instagram/Dasa Simekova)

BRATISLAVA - Z Barbory Rakovskej (31) sa cez víkend stala vydatá pani. Svoje áno povedala komunálnemu politikovi Ľubošovi Krajčírovi. Plavovláske sme po svadbe písali, nech nám prezradí svoje pocity, no doposiaľ nám na naše otázky neodpovedala. Prvé slová zverejnila na sociálnej sieti Instagram. A priznala aj veľkú zmenu vo svojom živote!

Cez víkend sme na Topkách informovali, že moderátorka Barbora Rakovská po roku vzťahu povedala áno svojmu priateľovi, komunálnemu politikovi Ľubošovi Krajčírovi. Po svadbe sme sa plavovlásku snažili kontaktovať, no na naše správy neodpovedala. 


Tajná svadba Barbory Rakovskej: Aha, aká z nej bola krásna nevesta!


Prvé slová k svojmu veľkému dňu zverejnila až na sociálnej sieti Instagram, kde sa pochválila aj oficiálnou svadobnou snímkou. „Ďakujeme za vaše priania! Veľmi si to vážime. Ďakujem našim rodinám a priateľom, že nám pripravili nezabudnuteľný a jedinečný deň D. Toľko by som vám chcela napísať milé budúce nevestičky... Zatiaľ snáď len, že pri organizovaní svadby sa obklopte pozitívnymi ľuďmi ako ja,“ napísala čerstvo vydatá pani.

No a prezradila aj veľkú zmenu vo svojom živote. Plavovláska si totiž nenechala svoje priezvisko, ako to robí mnoho verejne známych Sloveniek, ale zobrala si manželovo. „Želám vám ešte krásny večer, priatelia! Vaša ‚nová‛ Barbora Krajčírová,“ napísala moderátorka. 

Z Barbory Rakovskej je už Barbora Krajčírová. Svoje áno totiž cez víkend povedala komunálnemu politikovi Ľubošovi Krajčírovi.
Zobraziť galériu (6)
Z Barbory Rakovskej je už Barbora Krajčírová. Svoje áno totiž cez víkend povedala komunálnemu politikovi Ľubošovi Krajčírovi.  (Zdroj: Instagram/Dasa Simekova)

Dvojica má obrúčky z bieleho zlata, v tej Barborinej sú navyše vložené diamanty.
Zobraziť galériu (6)
Dvojica má obrúčky z bieleho zlata, v tej Barborinej sú navyše vložené diamanty.  (Zdroj: Instagram/Loretta wedding jewellery)

Viac o téme: Barbora Rakovská
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu