Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Nevesta Rakovská pár dní po svadbe: Prezradila detaily... TOTO od svojich družičiek nečakala!

Barbora Rakovská svadba Zobraziť galériu (8)
Barbora Rakovská svadba (Zdroj: Instagram B.K.R.)

BRATISLAVA – Z Barbory Rakovskej (32) je už vyše týždňa vydatá pani. Za manžela si vzala komunálneho politika Ľuboša Krajčíra (32), s ktorým pred svadbou tvorila pár len niečo vyše roka. Deň D bol pre ňu magický a nezabudnuteľný, a to aj vďaka tomu, čo urobili jej družičky!

Hoci sa blondínka netají tým, že o svojom súkromí hovorí nerada, predsa len prezradila niektoré detaily zo svojho veľkého dňa. Pochválila sa aj na Instagrame, kde svojim fanúšikom oznámila, že je z nej pani Krajčírová a svadba bola pre ňu nezabudnuteľná a jedinečná vďaka rodine a priateľom.

Barbora Rakovská bola krásna nevesta.
Zobraziť galériu (8)
Barbora Rakovská bola krásna nevesta.  (Zdroj: Instagram B.K.R.)

Nám čerstvá mladomanželka prezradila, ako celú svadbu prežívala a kedy s Ľubošom pocítili, že je ten správny čas spojiť svoje životy. „Sme niečo vyše roka spolu, tak sme to obaja tak nejako pocítili veľmi skoro. Asi sme tak zistili, že je to ono,“ priznala moderátorka.

Pre každú nevestu je jej svadobný deň nenahraditeľný a všetko prežíva omnoho intenzívnejšie ako počas iných dní. Ani Barbora nie je výnimkou. „Nemala som pri sebe ani telefón, a to bolo asi prvýkrát po strašne dlhom čase a vôbec mi nechýbal, pretože som si iba párkrát uvedomila, že vlastne vôbec neviem, koľko je hodín a sa tak všetky veci diali okolo mňa. Myslela som aj na iné nevesty, ktoré mi hovorili, že ten deň veľmi rýchlo a intenzívne plynie a čokoľvek sa počas toho dňa stane, či už nejaký problém alebo čokoľvek, tak to človek vôbec nevníma,“ spomína na svoje pocity zo svadby.

Barbora Rakovská o svadbe

Samozrejme, že počas tohto veľkého dňa nechýbala po boku Rakovskej ani jej dcérka Amia, ktorá bola svojej mame za družičku. Okrem nej sa však úloh družičiek zhostili aj nevestine kamarátky, ktoré jej so svadbou pomáhali a pripravili si pre ňu aj prekvapenie. Baby sa medzi sebou dohodli, že si oblečú rovnaké šaty v dvoch farebných prevedeniach a svoje účesy doplnia krásnymi kvetinovými venčekmi. Novopečenej pani Krajčírovej tak vyrazili dych. „Každá družička sa veľmi tešila a mala som miestami pocit, že sú tie družičky nervóznejšie ako ja. A ja sa strašne teším, že tam boli a že boli rovnaké a krásne a vyčačkané. Proste bolo to super,“ nadchýna sa nad rovnakou garderóbou svojich kamarátok.

S prípravami na svadbu jej samozrejme kamarátky aj pomáhali. Najmä Twiinsky, ktoré vedeli o svadbe už dlhšie a informáciu chránili ako oko v hlave. Pomocnú ruku jej podali pri dôležitých krokoch. "Sme jej pomohli s niektorými vecami, ako šaty, obrúčky. Rok sme to vedeli a nezradili sme," prezradili dvojičky v relácii Teleráno.

Barbora Rakovská so svojimi družičkami, ktoré ju prekvapili rovnakými šatami a kvetinovými venčekmi.
Zobraziť galériu (8)
Barbora Rakovská so svojimi družičkami, ktoré ju prekvapili rovnakými šatami a kvetinovými venčekmi.  (Zdroj: Instagram B.K.R.)

Viac o téme: Ľuboš KrajčírBarbora Krajčírová Rakovská
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu