Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Herečka Čobejová zo seriálu Som mama: Pri druhom tehotenstve zažila šok. Jej dcéra chcela TOTO!

Michaela Čobejová stvárňuje Darinku Baumannovú v seriáli Som mama. Zobraziť galériu (12)
Michaela Čobejová stvárňuje Darinku Baumannovú v seriáli Som mama.

BRATISLAVA – Michaela Čobejová (48) je opäť na televíznych obrazovkách. Tentoraz v úlohe budúcej matky. Diváci ju môžu vidieť v seriáli Som mama nakrúteného podľa knižnej predlohy Kristíny Tormovej, kde bude blondínka v sladkom očakávaní. V skutočnom živote však pri druhom tehotenstve zažila nečakaný šok, ktorý jej spôsobila staršia dcéra!

Michaela Čobejová sa po krátkej pauze opäť vracia do televízie. V apríli si zahrala hlavnú postavu vo filme Pani dokonalá po boku Alexandra Bártu, ktorého bola aj producentkou rovnako, ako je to pri novom seriáli TV JOJ o materstve.

Michaela Čobejová
Hoci je Michaela televízna a divadelná herečka a verejnosť si ju pamätá zo seriálov Rodinné Tajomstvá, Ordinácia v ružovej záhrade či Vdova, momentálne sa viac venuje profesii producentky a učiteľky literárno-dramatickej výchovy. Sama tvrdí, že spojiť produkciu s hraním pri jednom projekte je náročné, napriek tomu sa do toho pri novinke pre všetky (nielen) mamy vrhla. „Nakoniec zavážili argumenty môjho seriálového manžela Adyho Hajdu, že predsa len sme zohratá dvojica rokmi, veľa spolu hráme. Takže by mu bolo ťažko zvykať si na niekoho nového,“ odkrýva dôvody, pre ktoré sa rozhodla hrať.

Michaela Čobejová a Ady Hajdu ako manželia Baumannovci.
Zobraziť galériu (12)
Michaela Čobejová a Ady Hajdu ako manželia Baumannovci.  (Zdroj: TV JOJ)

V skutočnom živote má seriálová Darinka dve dcéry, Ivanku a Táničku. Medzi dievčatami je 17-ročný vekový rozdiel. Keď sa herečka chystala staršej dcére s nadšením oznámiť, že bude mať súrodenca, zažila šok v podobe reakcie pravej pubertiačky. „Ja som taká nadšená prišla za ňou, že Ivka máme novinu. A ona na mňa, že: Čo? Čakáte decko?“ zaspomínala si Michaela na dcérine slová.

Dcéry Michaely Čobejovej, mladšia Tánička a staršia Ivanka.
Zobraziť galériu (12)
Dcéry Michaely Čobejovej, mladšia Tánička a staršia Ivanka.  (Zdroj: Instagram M.Č.)

Ivana mala dokonca aj netradičnú požiadavku. „Prosím si zvukotesné dvere – mi povedala,“ smeje sa seriálová aj skutočná mama. Staršia dcéra to však nemyslela úplne vážne. „Samozrejme to bol žart. A nie je väčšej lásky ako ony dve. Ony sa milujú, aj keď teda Ivka je v Londýne a Tánička je tu,“ dodáva jedna z televíznych tehuliek a hovorí, že aj napriek diaľke sa snažia vídať, čo najviac.

Viac o téme: Michaela Čobejová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu