Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Exkluzívna garden párty Pallovej a Drobovej: Jasmina v pyžamku, Husárová bez nohavíc a bohyňa Verešová

Jasmina Alagič, Andrea Verešová a Veronika Husárová Zobraziť galériu (22)
Jasmina Alagič, Andrea Verešová a Veronika Husárová (Zdroj: Vlado Anjel)

BRATISLAVA - Wau, tak toto bol doslova rozprávkový večer! Alena Pallová (38) je známa celebritná dermatologička, ktorej šikovné ruky často vyhľadávajú najznámejšie tváre slovenského šoubiznisu. Blondínka sa však už nepýši len vyhlásenou klinikou, prednedávnom vyšla aj s vlastnou značkou prírodnej kozmetiky. No a aktuálne spolu s riaditeľkou módnej televízie Fashion Tv Gabrielou Drobovou (44) zorganizovala na nábreží Dunaja exkluzívnu garden párty.

A že išlo naozaj o veľkolepú akciu okrem luxusne vyzdobeného prostredia dokazuje aj to, že krst si nenechali ujsť desiatky vplyvných osobností. Medzi prvými sa v priestoroch reštaurácie ukázala moderátorka večera - Jasmina Alagič.

Tá, ako aj ostatní prítomní, dodržala dresscode vo farbách nude pink a grey. Brunetka dokázala, že móde naozaj rozumie. Nahodila na seba komplet, ktorý síce jemne pripomína pyžamko, no každý, kto sleduje najaktuálnejšie módne trendy, vie, že ide o jeden z najhorúcejších kúskov tejto sezóny. Večne usmiata Jasmina v ňom vyzerala skutočne dokonale.

Moderátorka Jasmina Alagič
Zobraziť galériu (22)
Moderátorka Jasmina Alagič  (Zdroj: Vlado Anjel)

Rovnako ako kráľovná krásy z roku 2007 – Veronika Vágnerová Husárová. Tá zvolila predĺžené metalické sako, ktoré miestami budilo dojem, akoby si niekdajšia Miss Slovensko zabudla nohavice. Pri pohľade zozadu však bolo jasné, že sa nič také nestalo. Kráska zvolila vynikajúci strih, ktorý jej parádne zvýraznil už beztak dlhé nohy a rozhodne patrila k najvýraznejším dámam večera.

Bývalá kráľovná krásy Veronika Vágnerová Husárová
Zobraziť galériu (22)
Bývalá kráľovná krásy Veronika Vágnerová Husárová  (Zdroj: Vlado Anjel)

Čerešničkou na torte bola účasť modelky Andrey Verešovej, ktorá patrí medzi tváre kozmetiky àla Palla. V momente, kedy na záhradnú párty vkročila, okamžite všetkých ohromila. Okrem dokonalej vizáže modelka upútala aj vzdušnými púdrovými šatami. Tie sa za ňou vlnili pri každom kroku a Andrea vyzerala doslova ako živá bohyňa.

Viac záberov z exkluzívnej garden párty Aleny Pallovej a Gabriely Drobovej nájdete v našej GALÉRII»

Modelka Andrea Verešová
Zobraziť galériu (22)
Modelka Andrea Verešová  (Zdroj: Vlado Anjel)

Viac o téme: Andrea VerešováGabika DrobováAlena PallováJasmina Alagič
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu