Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Trapas v Teleráne: Fúúúj, to čo si povedal?!

Tomáš Juríček Zobraziť galériu (5)
Tomáš Juríček (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Brbty a živé vysielanie sú vernými spoločníkmi. Presvedčil sa o tom, aj moderátor Tomáš Juríček (32) vo štvrtkovom Teleráne. Namiesto slova vyspať mu z úst vyšlo niečo úplne iné, vulgárnejšie.

Už viac než rok je súčasťou markizáckeho Telerána aj Tomáš Juríček. Moderátor je divákom sympatický a vstáva sa im s ním naozaj príjemne. Lenže... Aj majster tesár sa niekedy utne. 

Ako nás upozornil náš čitateľ, pri pozeraní štvrtkového vydania rannej relácie sa dobre pobavil. „Fakt som sa pučil od smiechu, v živote som nepočul v televízii väčší brbt,” napísal nám. Situácia sa odohrala, keď sa moderátor rozprával s odborníkom o aktuálnych horúčavách. 

Trapas v Teleráne: Fúúúj,
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: TV MARKÍZA)

Po vysokých denných teplotách prišli na pretras tropické noci. „Ten bezsenný spánok niektorí prežívajú už niekoľko dní a nie a nie sa dobre vysra... ehm, vyspať, pretože je neuveriteľne horúco,” zahlásil Juríček.

Treba však poznamenať, že situáciu zvládol ako profesionál on aj jeho hosť, pretože bez akéhokoľvek zdržania pokračovali v téme. Akoby sa ani nič nestalo. Zrejme Tomášovi trochu pomohol aj fakt, že v tom momente nebol na kamere a jeho hlas sa ozýval spolu s ilustračnými zábermi. 

Juríček v teleráne brept

Viac o téme: TeleránoTomáš Juríček
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu