Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Marek Fašiang z Oteckov sa už novou láskou netají: SEXI FOTO... Pozrite, je to riadna šupa!

Marek Fašiang Zobraziť galériu (7)
Marek Fašiang (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Zapieraniu je koniec, konečne sa k nej priznal! Len začiatkom júna sa na verejnosti objavili informácie, že nový idol žien, markizácky Otecko Marek Fašiang (32), už nie je sám. Hoci sa herec prezentoval ako slobodný muž, potichu sa stretával s mladučkou Terezou (19) ktorú však označoval len ako blízku kamarátku "z partie". Teraz však vyšiel s pravdou von!

Charizmatický fešák a modelka oficiálne tvoria pár. Marek túto informáciu potvrdil, keď zverejnil fotografiu zo Sardínie, kde momentálne trávi dovolenku. A, čuduj sa svete (alebo aj nie), na snímke pózuje ruka v ruke práve s 19-ročnou Terezou a na sociálnej sieti zverejnil aj jej samostatnú fotku. Je teda viac než jasné, že ani zďaleka nejde o žiadny kamarátsky vzťah.

Maek Fašianf sa svojou novou priateľkou pochválil na Instagrame.
Zobraziť galériu (7)
Maek Fašianf sa svojou novou priateľkou pochválil na Instagrame.  (Zdroj: Instagram M.F.)

Hoci plavovlásku na fotkách nie je zreteľne vidno do tváre, nám sa podarilo dostať k fotografiám z jej modelingovej agentúry, kde toho ukazuje omnoho viac. Keďže sa Tereza živí ako modelka, niet sa čo čudovať, že jej profil na stránke je zahltený množstvom sexi záberov v bikinách či spodnej bielizni. A že sa veru je na čo pozerať! Mladá kráska nemá len krásnu tvár, ale aj postavičku ako lusk. Pozrite sa, čo má Marek doma.

Tereza má na svojom konte množstvo profesionálnych fotení. A niektoré z nich sú poriadne sexi!
Zobraziť galériu (7)
Tereza má na svojom konte množstvo profesionálnych fotení. A niektoré z nich sú poriadne sexi!  (Zdroj: FOCUS model managment)

Marek Fašiang z Oteckov
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: FOCUS model managment)

Viac o téme: OteckoviaMarek Fašiang
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu