Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Preboha, veď sa mohla zabiť: Známa Slovenka skončila v nemocnici. Aha, ako teraz vyzerá!

Tatiana Žideková Zobraziť galériu (5)
Tatiana Žideková (Zdroj: Instagram TŽ)

SĹŇAVA - Tak toto mohlo skončiť s katastrofálnymi následkami! Tatiana Žideková je mladá slovenská fitnesska, ktorá má na sociálnych sieťach desiatky tisíc fanúšikov. Krásna športovkyňa na Instagrame predvádza často rôzne husárske kúsky, až ľudia zatajujú dych, čoho všetkého je útla slečna schopná. Najnovšie však poriadne prestrelila...

Táňa sa totiž nechala nahovoriť na wakeboarding, vďaka ktorému o niekoľko hodín neskôr skončila v nemocnici. Jazda na doske sa jej vymkla spod kontroly a skončila hrozivým pádom do vody. To však ani zďaleka nie je všetko. Žideková totiž okamžite musela vyhľadať lekársku pomoc a namiesto pokojnej nedele si tak „užila“ poriadne dlhú návštevu urgentu.

Tatiana Žideková
 „Strávila som tam asi 3 hodiny. Pobehala som po všetkých röntgenoch, neurológii a dôležité je, že povedali, že som okej. Som ponarážaná, ponaťahovaná, mám mať chvíľku kľud,“ priznala sa na Instagrame blondínka, ktorá  napokon skončila s golierom na krku. No hoci jej lekári nariadili pokojový režim, tvrdohlavá kráska si povedať nedala.

Tatiana Žideková sa zdokumentovaným pádom pochválila aj na svojom Instagrame.
Zobraziť galériu (5)
Tatiana Žideková sa zdokumentovaným pádom pochválila aj na svojom Instagrame.  (Zdroj: Instagram T.Ž. )

A takto nehoda napokon dopadla.
Zobraziť galériu (5)
A takto nehoda napokon dopadla.  (Zdroj: Instagram T.Ž. )

Už o deň neskôr sa totiž na sociálnej sieti pochválila, že nákrčník zložila a zverejnila niekoľko videí z fitka, kde si odmakala klasický tréning. Hoci sa Žideková nevedela návštevy posilňovne zriecť ani na chvíľku, svoje zdravie vraj neriskovala. „Dnes sme išli veľmi kontrolovane. Aby som držala maximálne dobre hlavu a krk. Netreba sa vzdávať,“ odkázala svojim fanúšikom, ktorým sa nepozdávalo, že predsa len radšej nezostala ležať doma. 

Viac o téme: Tatiana Žideková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu