Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Rytmus, dávaj si pozor! Táto hviezda, ktorá zarobila v kariére 80 miliónov dolárov, sa chystá na rande s Jasminou Alagič

Patrik Rytmus Vrbovský a Jasmina Alagič PR článok Zobraziť galériu (6)
Patrik Rytmus Vrbovský a Jasmina Alagič

BRATISLAVA - Slovenské a české médiá žili pred časom videom amerického rappera Akona, v ktorom dal vyhlásenie, že slovenská moderátorka Jasmina Alagič je s ním a nie s Rytmusom. Správa sa virálne šírila sociálnymi sieťami a stala jedným z najkomentovanejších postov. Vyhlásenie speváka sa nakoniec vysvetlilo v dokonalej pointe, že Jasmina Alagič je spolu s ním ambasádorkou produktu na ochranu displejov WowFixIt.

Spevák, skladateľ, producent a dnes už aj podnikateľ Akon má síce senegalské korene a dnes patrí medzi najvplyvnejšie africké celebrity, narodil sa však v  St.Louis v Spojených štátoch. A práve tam rozbehol v roku 1994 svoju úspešnú kariéru. Má na konte niekoľko nominácií na cenu Grammy, je zapísaný v Guinessovej knihe rekordov ako najpredávanejší umelec v rámci sťahovaní zvonení na telefón a má za sebou spolupráce s hviezdami ako Eminem, Michael Jackson, Whitney Houston, Gwen Stefani, či Lady Gaga. Podľa oficiálnych zdrojov sa jeho čistý zárobok pohybuje vo výške 80 miliónov amerických dolárov.

Akon vystúpi na hudobnom festivale v susednom Maďarsku už tento víkend a my máme informácie, že v rámci jeho pobytu vo východnej Európe by mal stráviť pár dní aj na Slovensku.

Aký bude jeho program je zatiaľ utajované, my však z dobre informovaného zdroja vieme, že stretnutie s moderátorkou Jasminou Alagič je naplánované.

Čo je WowFixIt?

Ide o  unikátnu natechnológiu, ktorá displej ochráni lepšie, ako akákoľvek plastová ochranná fólia. Aplikovať sa dá takmer na každé zariadenie, chráni pred poškriabaním, poškodením nárazom či poliatím tekutinou.

Na trhu je v súčasnosti cez 20 tisíc rôznych typov mobilov, smarfónov i tabletov a každý mesiac pribúdajú nové. S ochrannými fóliami k týmto zariadeniam je to už horšie. Stane sa, že nesedí rozmer fólie a o životnosti ani netreba písať. Izraelskí vývojári preto prišli s univerzálnou technológiou Wowfixit, ktorá sadne akémukoľvek zariadeniu a vďaka jednoduchej aplikácii aj každému majiteľovi zariadení s displejom.

Stačí pretrieť a počkať dve minúty

Tekuté sklo Wowfixit sa dá aplikovať na akékoľvek zariadenie a zvládnu ho aj menej zruční.  Postup je pritom celkom jednoduchý. Majiteľ najskôr displej zariadenia očistí handričkou napustenou alkoholom. V druhom kroku na zariadenie aplikuje Wowfixit prostredníctvom nanotechnológiou napustenej handričky, pretrie ňou celý povrch zariadenia a nechá tekuté sklo pôsobiť minimálne dve minúty. V poslednom kroku povrch preleští handričkou z mikrovlákna, ktorá je tiež súčasťou balenia. Takto nanesená vrstva tekutého skla chráni displej pred poškriabaním, rozliatím vody, či poškodením nárazom.

Antibakteriálny povrch   

Vďaka použitým nanotechnológiám je tekutá ochrana celkom neviditeľná. Ženám – matkám sa zase budú páčiť antibakteriálne a antimikrobiálne vlastnosti ochrany. Tekutá vrstva zabraňuje množeniu baktérii na zariadení. Ak zvyknú púšťať deťom na smarfóne alebo tablete rozprávky, odpadá im nielen strach z poškodenia zariadenia, ale aj obava o zdravie najmenších. Wowfixit je navyše šetrný k prírode - 100 % prírodný a  neobsahuje žiadne toxické látky. Eliminuje tiež riziká spojené so škodlivým žiarením.

Viac informácií nájdete na stránke: www.wowfixit.sk

Viac o téme: RytmusAkonJasmina Alagič
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu