Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Knechtovej odvaha nechýba: Ukázala sa úplne BEZ!

Katarína Knechtová Zobraziť galériu (5)
Katarína Knechtová (Zdroj: SITA)

BRATISLAVA - Speváčka Katarína Knechtová (37) si v týchto dňoch užíva relax a sladké ničnerobenie na jednom z exotických ostrovov v zahraničí. Práve tam vznikla aj jej odvážna fotografia, na ktorej pózuje tak, ako ju Pán Boh stvoril. Fúha, na toto by mnohé nenazbierali odvahu!

Žiadne príkrasy, žiadne líčidlá, no nič jej nezabráni v tom, aby sa vo svojej absolútnej prirodzenosti odfotila a ešte to aj zverejnila na sociálnej sieti. Reč je o speváčke a porotkyni SuperStar Kataríne Knechtovej, ktorá sa v týchto dňoch na internete pochválila jedným mimoriadne pozoruhodným záberom.

Skvelým výzorom Katka pútala pozornosť pri každom vydaní SuperStar.
Zobraziť galériu (5)
Skvelým výzorom Katka pútala pozornosť pri každom vydaní SuperStar.  (Zdroj: TV MARKÍZA)

Vždy tip-top nastajlovaná brunetka, ktorá na televíznych obrazovkách doslova žiarila dokonalosťou, totiž „vyšla s kožou na trh“ a všetkým svojim priaznivcom naservírovala „nahú“ snímku svojej tváre. Fotografia, na ktorú by mnohé jej rovesníčky nenazbierali odvahu, vznikla na jednom z exotických ostrovov, kde Knechtová momentálne oddychuje.

No hoci speváčka nemá na sebe ani len štipku mejkapu, jej naturálny vzhľad je stále rovnako obdivuhodný. Katka pôsobí dievčensky, fresh a treba uznať, že jej to pristane aj bez zbytočných farbičiek.

Knechtová vyzerá aj bez nánosov mejkapu perfektne.
Zobraziť galériu (5)
Knechtová vyzerá aj bez nánosov mejkapu perfektne.  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Katarína Knechtová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu