Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Vystúpenie Richarda Müllera: Rapídne schudnutý a... Pravda o čítačke textov!

Richard Müller Zobraziť galériu (4)
Richard Müller (Zdroj: SITA)

KARLOVE VARY - Richard Müller (56) patrí medzi najväčšie legendy česko-slovenskej hudby, a tak niet divu, že ho organizátori pozvali na jednu z najprestížnejších spoločenských udalostí roka. Spevák vystúpil pred stovkami fanúšikov, ktorých hneď z príchodu poriadne prekvapil... a to ešte nebolo ani zďaleka všetko!

Na verejnosti sa po jeho koncerte rozprúdila búrlivá debata. Müller totiž opäť výrazne schudol, čo si okamžite všimlo množstvo fanúšikov stojacich pod pódiom. „Richard dal dole 20 kíl, drží prísnu diétu a teraz sa cíti naozaj výborne,“ povedal nám jeho manažér Adnan Hamzič, keď sme sa zaujímali, čo je za úbytkom spevákovej hmotnosti. 

Richard Müller sa na filmovom festivale objavil výrazne pochudnutý a pôsobil unavene.
Zobraziť galériu (4)
Richard Müller sa na filmovom festivale objavil výrazne pochudnutý a pôsobil unavene.  (Zdroj: Profimedia)

Počas svojho koncertu využil čítačku textov.
Zobraziť galériu (4)
Počas svojho koncertu využil čítačku textov.  (Zdroj: Profimedia)

Po koncerte mnohých prekvapila informácia, že legendárny spevák počas vystúpenia používal čítačku textu.Tento fakt pobúril najmä našich českých susedov, hoci toto zariadenie využíva väčšina spevákov.  „Je to úplne normálna vec, ktorú bežne používajú slovenskí aj zahraniční interpreti. Richard má náročné a dlhé texty, ktoré sa neskladajú z dokola sa opakujúcich fráz. Nie je na tom nič zlé, medzi hudobníkmi sú čítačky počas vystúpení bežnou praxou,“  potvrdil nám Müllerov manažér. 

Podstatným faktom je, že vystúpenie česko-slovenskej ikony si všetci fanúšikovia poriadne užili, Richard, už klasicky, odspieval svoje piesne bez najmenšieho zaváhania a ukázal, ako má vyzerať koncert špičkového profesionála. 

Viac o téme: Richard Müller
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu