Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Richard Müller stratil hlas!

Richard Müller Zobraziť galériu (3)
Richard Müller (Zdroj: PR RM)

BRATISLAVA - Počas uplynulého víkendu zostali smutní fanúšikovia skupiny U2, keď spevák Bono počas koncertu v Berlíne stratil hlas. Rovnakú indispozíciu mal v tom čase aj populárny Rišo Müller, ktorý dnes oslavuje 57 rokov.

Každý jeden spevák sa obáva straty hlasu. Mnoho koncertov už muselo byť zrušených pre takúto indispozíciu. Bonovi sa však táto nepríjemnosť udiala priamo počas sobotného koncertu. Nebol ale jediným, koho v rovnakom čase trápil tento problém. 

Hlasový pokoj musel dodržiavať aj Richard Müller. „S Bonom máme momentálne veľa spoločného... Sme bez hlasu,” prezradil spevák v nedeľu na sociálnych sieťach. Ako ale dodal, robil všetko pre to, aby sa už tento týždeň mohol opäť postaviť na pódiá. „Už je dobre, v piatok máme vystúpenie,” prezradil nám spevákov manažér Adnan Hamzić. 

Fanúšikovia tak môžu s Richardom v piatok osláviť jeho dnešné 57. narodeniny. 

Richard Müller stratil hlas!
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Pavol Karell)

Richard Müller začínal so svojou speváckou kariérou v skupine Banket. Debutový album kapely Bieelektrovízia vyšiel v roku 1986 a na konte mal hneď prvý veľký Richardov hit, skladbu Po schodoch. S kapelou vydal ešte dva albumy a v roku 1990 sa orientoval na svoju sólo kariéru. 

Hneď v úvode sa mu podarilo preraziť hitmi Štěstí je krásna věc a Rozeznávám z albumu V penzionu Svět. Do absolútnej špičky slovenský a českých spevákov sa dostal albumami L.S.D., Nočná optika a Koniec sveta, na ktorých spolupracoval s Jarom Filipom. Jeho úspech dokazujú multiplatinové platne za tieto albumy. 

Richard Müller
Zobraziť galériu (3)

Viac o téme: Richard Müller
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu