Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Nahé prsia i odhalený zadok: Známa moderátorka predviedla najodvážnejšie šaty v Karlových Varoch!

Nikol Švantnerová v priesvitných šatách. Zobraziť galériu (8)
Nikol Švantnerová v priesvitných šatách.

KARLOVE VARY- Fúha, toto čo je?! Počas uplynulého víkendu sa to na medzinárodnom filmovom festivale v Karlových Varoch hemžilo známymi osobnosťami. Medzi nimi sa predviedla aj bývalá česká Miss, modelka a moderátorka Fashion Tv Nikol Švantnerová (25), ktorá spôsobila vďaka najodvážnejším šatám večera poriadny rozruch. V duchu hesla: ani nahá, ani oblečená totiž ukázala nahé prsia i odhalený zadoček.

V Karlových Varoch sa v piatok začal 53. ročník medzinárodného filmového festivalu, ktorý si prišlo vychutnať množstvo známych osobností z kultúrneho i spoločenského života. Medzi nimi sa v nedeľu na párty objavila aj úspešná česká modelka a moderátorka Fashion Tv Nikol Švantnerová, ktorá na červenom koberci ukázala najodvážnejšie šaty večera. Jej večerná róba z krištáľovej siete z kolekcie súrodencov Ponerovcov totiž viac odhaľovala ako schovávala.

„150 tisíc kamienkov, hodnota pol milióna českých korún, hodiny práce a vznikol z toho tento skvost, ktorý som si mohla obliecť a cítiť sa ako skutočná trblietavá hviezda,“ napísala Švantnerová na Instagrame. A je jasné, že sebavedomie jej rozhodne nechýba. Modelka mala totiž nahé prsia, ktoré jej len zakrývali iba dlhé vlasy. A v spodnej časti ukázala nohavičky brazílskeho strihu, vďaka ktorým si všetci prítomní páni mohli vychutnať jej sexi zadoček. V týchto provokatívnych šatách mala o pozornosť rozhodne postarané a nedalo sa nevšimnúť si ju. Kráska jednoducho vie, ako a čím zaujať. Fotografie nájdete v našej GALÉRII»


 

 

Viac o téme: Nikol Švantnerová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu