Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Televízna svokra Gizka Oňová ukázala dospievajúcu vnučku: Pozrite na tú kočku!

Gizka Oňová Zobraziť galériu (5)
Gizka Oňová

BRATISLAVA – Pochválila sa! Známa speváčka a televízna svokra Gizka Oňová (69) opäť po krátkom čase zavítala do Záhorskej Bystrice, kde všetkým prítomným hosťom ranného vysielania pripravovala karfiolovú polievku a lečo. Asistovala jej pri tom vnučka Laura (17), z ktorej každým dňom rastie stále krajšia slečna. Veď pozrite sami, aká je to fešanda!

Najznámejšia televízna svokra Gizka Oňová má s manželom tri deti - syna Rolanda, dcéry Scarlett a Martu, a vďaka nim dokopy päť vnúčat. Jednou z nich sa v pondelok pochválila aj v markizáckom Teleráne, kde bola Gizka hosťom a dospievajúca slečna jej robila spoločnosť. Išlo o jej 17-ročnú vnučku Lauru.

Mnohí diváci si museli všimnúť, že vnučka známej babičky je naozaj kočka, ktorá ihneď zaujme svojou peknou tváričkou. Tmavovlasá slečna s krásnymi hnedými očami a výraznými črtami tváre by sa pokojne mohla venovať modelingu. Gizka musí byť na svoju vnučku aj patrične hrdá, je nielen krásna, ale aj šikovná, keďže jej v kuchyni neustále pomáha.

Okrem nej sa známa televízna svokra v minulosti na markizáckych obrazovkách pochválila aj ďalšími vnučkami, a treba povedať, že aj tie sú fešandy. Veď pozrite sami. Fotografie nájdete v našej GALÉRII»

Viac o téme: Gizka Oňová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu