Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Obrovská premena macatej markizáčky: Schudla 40 kíl a takto brutálne vyzerá v dvojdielnych plavkách!

Obrovská premena macatej markizáčky. Zobraziť galériu (5)
Obrovská premena macatej markizáčky. (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Padne vám sánka! Z finalistky šou Najväčší víťaz Andrey Vargovej je dnes úplne iná žena. Po tvrdej drine a obrovskom sebazaprení totiž dokázala schudnúť až neuveriteľných 40 kíl a jej nová telesná schránka je dnes doslova obdivuhodná. Za všetko hovorí jej najnovší záber len v bikinách, v ktorých blondínka ukázala výrazne schudnuté telo, štíhle krivky a pekne vyrysované bruško.

V populárnej šou o chudnutí Najväčší víťaz sa predstavilo 18 odhodlancov, ktorí sa rozhodli zatočiť s výraznou nadváhou a prejsť na aktívny spôsob života. Hoci absolútnym hrdinom mohol byť len jeden, väčšina z nich dokázala, že ich boj a sebazaprenie nevyšli na zmar.

Za všetko hovorí aj obrovská premena finalistky Andrey Vargovej, ktorá zo začiatku vážila 102,5 kíl a v samotnom závere súťaže jej váha ukázala číslo 63,2 kg. Z macatej účastníčky markizáckej šou, ktorej sebavedomie bolo doslova na bode mrazu, sa tak postupne stala krásna, štíhla žena, ktorej nová telesná schránka je priam obdivuhodná.

Z bojovníčky Andrey je dnes takáto štíhla kočka.
Zobraziť galériu (5)
Z bojovníčky Andrey je dnes takáto štíhla kočka.  (Zdroj: TV MARKÍZA)

Dôkazom je jej najnovšia fotografia, ktorú zverejnila na svojom instagramovom účte. Ide o koláž jej archívnych záberov a tých najaktuálnejších - nuž a ten rozdiel je naozaj brutálny. Kým v minulosti to bola poriadna bacuľka, dnes je jej postavička vyrysovaná a štíhla ako prútik. Veď pozrite, v dvojdielnych plavkách vyzerá ako hotová športovkyňa!

Andrea si toto leto môže pokojne dovoliť aj dvojdielne plavky. Má totiž postavičku ako lusk.
Zobraziť galériu (5)
Andrea si toto leto môže pokojne dovoliť aj dvojdielne plavky. Má totiž postavičku ako lusk.  (Zdroj: TV MARKÍZA)

Viac o téme: Najväčší víťaz
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu