Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Markizáčka Almásy pobúrila divákov: Mirka, poriadne si prestrelila! Toto do Telerána nepatrí

Miroslava Almásy v priamom prenose podpichla svojho kolegu Štefana Eiseleho, za čo si od divákov vyslúžila ostrú kritiku. Zobraziť galériu (6)
Miroslava Almásy v priamom prenose podpichla svojho kolegu Štefana Eiseleho, za čo si od divákov vyslúžila ostrú kritiku. (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Prepískla to! Diváci markizáckeho Telerána zostali pri stredajšom vysielaní poriadne prekvapení. Už dlhšie sa rosnička Miroslava Almásy (40) a športový redaktor Štefan Eisele (31) pred kamerami slovne doťahujú. No doposiaľ išlo väčšinou len o kamarátske poznámky, ktoré boli ešte v hraniciach únosnosti. No včera ich podľa mnohých blondínka prekročila.

Diváci markizáckeho Telerána sa už niekoľko dní zabávajú na slovnom naťahovaní rosničky Miroslavy Almásy a športového redaktora Štefana Eiseleho. Doposiaľ bolo ich podpichovanie sympatické a stále v hraniciach akejsi únosnosti. No teraz ho už Slováci nenazvú inak ako trápne a nevkusné. Dôvodom sú hlášky známej blondínky, vďaka ktorým sa na ňu po včerajšom vysielaní zosypala kritika.

Svojho kolegu totiž v priamom prenose odrazu vykoľajila príliš intímnymi otázkami. „No čo s tebou, Števo? Chystáš sa mať aktívny sexuálny život aj po 60-ke? Rozoberáme túto tému dnes v Teleráne, aj teba sa to týka o chvíľu. No čo je?“ ustrúsila Almásy v živom vysielaní, čím v štúdiu vyvolala riadny šum.

Šporťákovi svojimi slovami evidentne vyrazila dych. Sám si zrejme pomyslel, že toto na televízne obrazovky – navyše v spravodajskom bloku – absolútne nepatrí. „Mirka, sú určité hranice, ktoré...“ stratil slová Eisele. 

Rozbehnutá markizáčka však vo svojom podpichovaní pokračovala. „Takto by som to – mal by si si to zariadiť, lebo zatiaľ nemáš s kým. Vyhlasujem konkurz, milé single dámy, Števo nemá frajerku. Je to kruté. Môžete písať na Facebook Počasie Markíza, musíte prejsť mojím konkurzom. Nie, ja to myslím teraz úplne smrteľne vážne a dáme nejakú zoznamku. Števo, ja ti to zariadim, mne je ťa ľúto, pretože potom sa to...“ rozprávala rosnička pred kamerami, na čo ju kolega zastavil. „Prosím vás, odstrihnite ju, dajte ju preč, však ona je tu úplne zbytočná. Nič, nič, strihnite ju, ideme na šport,“ vyhlásil zahanbený redaktor. 

V podobnom duchu pokračoval aj ďalší spravodajský blok, kde Mirka Štefana opäť nešetrila. „Počúvaj, o teba klesá záujem. Mal by si s tým niečo robiť. Musíme v šoubiznise nejako zamútiť vody s tebou, musíme vymyslieť nejakú kauzu, aby si si zvýšil kredit,“ rýpala Almásy. Na to už šporťák len ťažko hľadal slová. „Choď domov, prosím ťa. Už je toho dosť,“ odpovedal na jej poznámky.

Blondínkino správanie v priamom prenose skritizovali aj diváci na facebookovej stránke Telerána. „To, čo dnes Mirka predvádza, je vrchol trápnosti. Chápem, že sú so Števom kamaráti, ale takto ho zhovaďovať v priamom prenose je už tuším moc aj naňho!“ objavilo sa na webe a nechýbal ani ďalší príspevok v podobnom duchu. „Trošku nevkusné a osobné poznámky. Viac keby bola pripravená a hovorila o počasí – veď je tam na to. Nie?“

Oslovili sme v tejto súvislosti aj samotnú rosničku, ako vníma negatívne reakcie Slovákov. „Tak to je názor divákov, majú na to nárok. Čo viac k tomu povedať?“ odvetila nám známa blondínka. „Aj on veľakrát zasiahne do krajností, že aj ja zostanem zaskočená. My si to tak vraciame, je to v rámci srandy všetko, aby sa diváci pobavili. Nikto nikoho neurazil,“ dodala Almásy. Tak možno niekedy prestrelíme, ale tie hranice sa veľmi ťažko ukorčuľujú,” uznala na záver, že sa im to občas môže vymknúť z rúk. 

Viac o téme: TeleránoMiroslava AlmásyŠtefan Eisele
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu