Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Nešťastná nehoda sexi tanečnice z Let’s Dance: Bolestivé zranenie na dovolenke v Alpách!

Natália Glosíková Zobraziť galériu (11)
Natália Glosíková

MÉRIBEL - Zimné dovolenky sú príčinou mnohých nepríjemných zranení. Svoje by o tom najnovšie vedela hovoriť aj profesionálna tanečnica známa zo starších ročníkov markizáckej šou Let's Dance, Natália Glosíková (26). V týchto dňoch mala totiž nepríjemnú nehodu na svahu vo francúzskych Alpách.

Zľadovatelé svahy a zimné športy si každoročne vyžiadajú množstvo ľahších či ťažších zranení. Do tohtoročných štatistík sa pred pár dňami zapísala aj profesionálna tanečnica známa z markizáckej šou Let's Dance Natália Glosíková. Ako avizuje oznámenie na stránke známej tanečnej školy, kurz, ktorý vedie, sa kvôli zraneniu lektorky ruší. „Januárový kurz Single ladies s Natáliou Glosíkovou je z dôvodu zranenia lektorky zrušený!“ objavilo sa na stránke známej tanečnej školy. 

Oslovili sme preto samotnú Natáliu, nech nám prezradí, čo sa jej stalo. „Spadla som nejako nešťastne na lyžiach na dovolenke vo francúzskych Alpách v Méribel. Mám zranenie kolena, v sobotu ma čaká magnetická rezonancia, po ktorej budem vedieť viac. Momentálne mám ortézu na nohe a v rukách barle,“ prezradila pre Topky.sk Glosíková.

Natália Glošíková musí kvôli zranenému kolenu nosiť ortézu a pri chôdzi si pomáhať barlami.
Zobraziť galériu (11)
Natália Glošíková musí kvôli zranenému kolenu nosiť ortézu a pri chôdzi si pomáhať barlami.  (Zdroj: Instagram N.G.)

Nepríjemná nehoda sa jej vraj stala uplynulú sobotu. „Ako naschvál, v posledný deň lyžovačky,“ posťažovala sa tanečnica. „Hneď pri páde som cítila puknutie v tom kolene. Nasledovalo vyšetrenie priamo v lyžiarskom stredisku a asi ako každý, kto sa podobne zranil, vie, že takéto poranenie je, samozrejme, bolestivé. No verím, že všetko dopadne dobre a nebude to až také zlé,“ dodala Slovenka známa z markizáckych obrazoviek. Prajeme jej skoré uzdravenie!

Viac o téme: Natália GlosíkováLet's Dance
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu