Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Známa žena vyšachovala Juniora a Marcela: Toto povedala na ich adresu!

Lujza Garajová-Schrameková Zobraziť galériu (5)
Lujza Garajová-Schrameková (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Štart siedmej série Česko Slovensko má talent sa nezadržateľne blíži. Natáčanie divadelných kôl je už v plnom prúde a svoje má na úvod „odkrútené“ aj známa slovenská herečka Lujza Garajová-Schrameková (35), ktorá spoločne s hercom Davidom Gránskym (26) nahradila špičkových spíkrov Juniora a Marcela. Čo si nová moderátorka šou myslí o jej predchodcoch?!

Šou Česko Slovensko má talent sa po dvojročnej odmlke vracia späť na obrazovky televízie JOJ. Pre divákov si tvorcovia pripravili aj niekoľko zaujímavých noviniek. Okrem zmeny v porotcovskom kresle, v ktorom stálicu Lucie Bílu nahradila speváčka Marta Jandová, nastala podstatná obmena aj na poste moderátorov.

Ostrieľané duo v zložení Junior a Marcel nahradí nová česko-slovenská zostava – Lujza Garajová-Schrameková a David Gránský. Známa herečka sa v našich končinách zviditeľnila predovšetkým v obľúbenom rodinnom seriáli Naši, dlhé roky pôsobí v divadle a svoju prostorekosť či zmysel pre humor pretavila už aj do stand-up comedy šou. 

Lujza Garajová-Schrameková sa už čoskoro predstaví ako nová moderátorka šou Česko Slovensko má talent.
Zobraziť galériu (5)
Lujza Garajová-Schrameková sa už čoskoro predstaví ako nová moderátorka šou Česko Slovensko má talent.  (Zdroj: Jan Zemiar)

No hoci skúsenosti s vystupovaním pred publikom má, v tomto prípade pôjde o jej moderátorský debut. Zaujímalo nás preto, aké sú jej pocity z toho, že „žezlo“ prebrala práve od ostrieľaných harcovníkov Juniora a Marcela. „Možno sme mali s Dávidom tú výhodu, že sme herci. Nie sme moderátori, nie sme vyrozprávaní moderátori z rádia ako chalani. Čiže my vychádzame z úplne inej polohy. My sme nechceli byť takí dobrí ako Marcel a Junior, my sme tu len boli. A to, akí sme boli a čo z toho vylezie von, to už potom uvidia diváci,“ povedala pre Topky.sk sympatická brunetka. Ako prebiehalo natáčanie jednotlivých kastingov a ako sa dostala k moderovaniu, zistíte v priloženom videu.

rozhovor Lujza Schramekova Talent
V novej sérii Česko Slovensko má talent vystriedajú Juniora a Marcela Lujza Garajová-Schrameková a David Gránský.
Zobraziť galériu (5)
V novej sérii Česko Slovensko má talent vystriedajú Juniora a Marcela Lujza Garajová-Schrameková a David Gránský.  (Zdroj: Jan Zemiar)

Viac o téme: Česko Slovensko má talentLujza Garajová-Schrameková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu